2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000418 بازدید | 25337 پست
هیلتون گارد این هتل 4 ستاره خوبیه اما لوکیشن بدی داره و دوره به مراکز توریستی و مترو و تراموای.بهتره انتخاب نکنیدهتل سد اما دسترسی خوبی به فونیکولار کاباتاش و تراموای کاباتاش داره فقط یکم سرپایینی داره.کیفیت هتل متوسط به بالا هست و نسبت به گاردن این اولویت داره براتون

میشه خودتون یه هتل خوب با قیمت متوسط با دسترسی مناسب پیشنهاد کنید؟

بی زحمت این چندتا هتل رو همباهم مقایسه کنید

از لحاظ دسترسی و امکانات

هتل سد

هتل آل این

هتل اند سویتس تکسیم

هتل سیتی سنتر

هتل ماربل

کدوم گزینه مناسبتری هست

اگه خودتونم هتلی تو این رینج پیشنهاد دارید بفرمایید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اند سوییت تکسیم رو گزینه بهتری میدونم هر چند ماربل و سیتی سنتر هتل های بزرگتری هستند و اونها هم قابل قبولند.فقط اند سوییت در یک سراشیبی قرار گرفته که نباید خیلی اذیتتون کنه

هتل ال این هم متوسطه و کمی دورتر ازینهاست به تکسیم

در مجموع فکر میکنم بازم انتخاب های بهتر هست

رامادا ,تکسیم گونن...اوانتگارد و گرند اوزتانیک...سنترال پالاس و میدتاون تکسیم, لامارتین تکسیم و لارس پارک و.... گزینه های معقول و مناسبی هستند

...

واینکه ادرس اکوادلفینو با اینکه خوندم و یادداشت کردم گم کردم لطفا راهنماییم کنین چطور از تکسیم تا اونجابرم؟و ساحل مرمره بهتره یا ساحل کیلیوس؟و ادرس ساحل مرمره؟ممنونم و ببخشید که اینقدر سوال میکنم  

اند سوییت تکسیم رو گزینه بهتری میدونم هر چند ماربل و سیتی سنتر هتل های بزرگتری هستند و اونها هم قابل قبولند.فقط اند سوییت در یک سراشیبی قرار گرفته که نباید خیلی اذیتتون کنههتل ال این هم متوسطه و کمی دورتر ازینهاست به تکسیمدر مجموع فکر میکنم بازم انتخاب های بهتر هسترامادا ,تکسیم گونن...اوانتگارد و گرند اوزتانیک...سنترال پالاس و میدتاون تکسیم, لامارتین تکسیم و لارس پارک و.... گزینه های معقول و مناسبی هستند

ببخشید این عکس هتلارو که تو سایت نگاه میکنیم خبری از یخچال نیست یعنی یخچال ندارن؟

خانم همه هتل های چهار ستاره یخچال دارند ولی معمولا زیر میز تلویزیون داخل کمد هست

اکوادلفین خیلی دوره به تکسیم شما به سایت اکوادلفین برید و در قسمت اتوبوس های ترانسپورت ساعت های حرکت شاتل های اکوادلفین رو از تکسیم در روز ببینید

...

سلام دوستای خوبم لطف هرکسی پیام من رو دید هرچی زودتر جواب بده فوری هستش, دوستم استانبول هستش و فقط یع فردا هست اونجا,اکه مرتر بره میتونه خرید خوبی داشته باشه, میدونم اکثرا بصورت عمده هستن ولی تکی هم پیدا میشه؟ بعد رنج قیمت رو هم میدونید بهم بگید لطفا چون طوری نباشه دوستم بره بعد من شرمنده شم, مثلا چه لباس هایی بصورت جینی دارن و قیمتشون حدودا چقدره؟

مثلا شلوار خونگی زنانه بصورت جینی,تی شرت های خونگی, سایر لباس ها ممنون میشم جواب بدید سریعتر

هیربد

هتل آیکان یک هتل ۴ ستاره خوب در حدفاصل بین مترو عثمان بی و تکسیم است

خدمات خوب و تمیزی ایده آلی داره.انتخاب مناسبیه براتون و حدود ۱۵ دقیقه پیاده روی به صورت کمی سرپایینی به سمت تکسیم داره.فاصله اش تا ایستگاه مترو عثمان بی کمتر از ۱۰ دقیقه ست و اگر قیمتش براتون اوکی هست انتخاب مناسبیه

...