2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000396 بازدید | 25337 پست
سلام آقای مهرگان ممنون اززحمات شما من فردا میخوام بلیط بگیرم برای 30 نوامبر ممکنه سریعترجوابم را بدید(اگه ممکنه همین امشب) از این هتلها کدوم بهتره و سربالایی وپیاده روی زیادنداره مامانم دیسک کمرداره تکسیم گونن لامارتین. آیکن .گرندهالیک .گرندهالیک 100 هزارتومان ارزانتره ازبقیه ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریرا جان تکسیم گونن و لامارتین هر دو موقعیت تقریبا مشابهی دارند.کیفیت هر دو هتل در حد خوبی هست البته هتل آیکان هم واقعا مناسب هست اما اکر از تمامی جهات از جمله موقعیت و دسترسی راحت تر و کیفیت هتل رو بخایم در نظر بگیریم لامارتین میتونه انتخاب برتری لقب بگیره،هر چند از تکسیم گونن هم براحتی نمیشه گذشت..هر کدام رو انتخاب کنید ازین دو،مناسب هست
...
سمن عزیز،اون خط ها مسیرهای عبور اتوبوس ها هستند و چند بلیط برای گشت دور شهر موجوده.سایت رو ببینید معلوم میشه ماری جان: از باران هم فقط لذت ببرید. بهار جان خیر..اون یک آپشن هست در تور شما که میتونید استفاده نکنید.هیچ پولی هم به شما برنخواهند گرداند
...
عزیزان توجه کنند که از سال 91 پیرو کاهش شدید ارزش پول ملی ما در برابر دلار آمریکا و سایر ارزها،حضور اعراب کشورهای خلیج فارس در شهر های ما خصوصا در مشهد بسیار زیاد شده.. برای مثال هتل قصر طلایی و هتل درویشی که از بهترین هتل های مشهد هستند و قیمت اتاق دو تخته اونها حداقل شبی 450 هزار تومن هست و تا 1/500 هم در سوییت ها میرسد،اعراب کویت،بحرین،عراق،عمان و... به راحتی روزها در این هتل های گران قیمت اقامت میکنند بدون هیچ نگرانی..چون ارزش پولشان 3 برابر شده است.. در هتل قصرطلایی که سال قبل یک شب اقامت داشتم شاهد حضور یکی از اعراب بحرینی بودم که سوییت بزرگ هتل را برای 10 شب به قیمت 13 ملیون تومان اجاره کرده بودند و گاها از فرهنگ پایینی هم برخوردار بودند. در ترکیه و استانبول هم به دلیل جنگ داخلی سوریه و ورود سیل آوارگان این کشور به ترکیه،در اکثر نقاط شهر آوارگان رو میبینید که در گوشه ای همراه با خانواده شان نشسته اند و گدایی میکنند متاسفانه در حالی که همین حکومت ترکیه یکی از دلایل بدبختی اینها هست به دلیل حمایت از داعش و ورود اعضای داعش از نقاط مختلف دنیا به ترکیه و ورود آنها به خاک سوریه. اعراب پولدار هم که در ترکیه فراوانند چون کشورشان فاقد هر گونه جذابیت طبیعی و تاریخی هست بسیار زیاد به استانبول و سایر نقاط سفر میکنند.. در رابطه با فرهنگ اعراب کشورهای خلیج فارس در هتل که دوستمون گفتند هم باید خدمتتون بگم که به هر حال در هر قومی و هر کشوری انسان های با فرهنگ پایین هم هست که حضورشان باعث ناراحتی هست.دوست ما که از بی فرهنگی عرب هایی که در هتل بودند گفتند توجه داشته باشند که هم وطنان خود ما بعضی اوقات بسیار از عرب ها بدترند و کارهایی انجام میدن که فقط و فقط باعث شرمساری هست.. مثال میزنم: چندی قبل در هتل گرند اوزتانیک بودم و هنگام صبحانه چند خانواده ایرانی که با هم سفر میکردند شاید باور نکنید کیف هاشون رو هنگام خوردن صبحانه پر کرده بودند از دسر ها و سوسیس و تخم مرغ برای وعده های دیگه که با تذکر مسئول رستوران روبرو شدند و به همین دلیل یک بحث و جدال کوچک در سالن رستوران پیش آمد که بسیار زشت و ناراحت کننده بود در حالی که میدیدید در میزهای دیگر،هندی ها و عرب های دیگری بودند که بسیار رفتار مودبانه ای داشتند. از طرف دیگه درسته،متاسفانه خیلی از اعراب نظافت و مسائب بهداشتی رو در حضور دیگران رعایت نمیکنن.و هم وطنان ما واقعا ازین لحاظ بسیار خوبن میخام خدمت شما بگم که این گونه آدم ها در هر فرهنگی وجود دارد اما خب قطعا من شخصا هیچ وقت یه همچین رفتارهایی رو از یک شهروند آلمانی و کلا اروپایی ندیدم.. تقریبا در تمامی هتل ها هم اعراب حضور دارند همانطور که ایرانی ها هستند همانطور که اروپایی ها هستند اما در بعضی ها بیشتر و در بعضی ها خب کمتر.
...
مامان آدرین هوای استانبول در اون زمان که شما قصد سفر داری تقریبا مشابه با تهران و البته کمی گرمتر هست..به علت رطوبت بالای استانبول،سرمای این شهر به اون شکل سخت نیست و آزاردهنده نمیباشد.
...
سلام چقدر با صبر و حوصله جواب دادید. ممنون بالاخره کسی که میره مسافرت باید خودشو برای 1سری چالش های احتمالی آماده کنه و انعطاف پذیری داشته باشه که اگه خدایی نکرده 1 حادثه از پیش تعیین نشده اتفاق افتاد تو اون شرایط خونسردی خودشو حفظ کنه و سفر خوبی رو برای خودش رقم بزنه هیچ وقت نمیشه همه شرایط رو تحت کنترل خودمون دربیاریم . بهترین کار اینه که بهترین لذت رو از سفرمون ببریم
سلام چقدر با صبر و حوصله جواب دادید. ممنون بالاخره کسی که میره مسافرت باید خودشو برای 1سری چالش های احتمالی آماده کنه و انعطاف پذیری داشته باشه که اگه خدایی نکرده 1 حادثه از پیش تعیین نشده اتفاق افتاد تو اون شرایط خونسردی خودشو حفظ کنه و سفر خوبی رو برای خودش رقم بزنه هیچ وقت نمیشه همه شرایط رو تحت کنترل خودمون دربیاریم . بهترین کار اینه که بهترین لذت رو از سفرمون ببریم
سلام آقای مهرگان عزیز ممنون از راهنماییتون.من هتل متروپولیتن را گرفتم برای 4 روزکامل 985تومان هتل وقیمتش خوبه؟تاریخ 30 نوامبر تا 4 دسامبر .برای تماس با ایران از اونجا سیم کارت بخرم؟کدامش از نظراقتصادی به صرفه است؟WIFIهتل مجانی نیست؟صبحانه هتل خوبه؟
ریرا جان قیمتی که گرفتید کاملا مناسبه و انتخاب خوبی انجام دادید. مترو پلیتن تکسیم هتلی 4 ستاره با کیفیتی خوب و در فاصله کمتر از 10 دقیقه تا میدان تکسیم با تمیزی خیلی خوب و موقعیتی تقریبا مناسب.کمی شیب رو خواهید داشت که بازم عرض میکنم که اذیت کننده نیست. امیدوارم از سفرتون لذت ببرید..برای تماس با ایران از تل گرام استفاده کنید و اگر نیاز به صحبت کردن دارید با نرم افزار ایمو هم میشه استفاده کرد و نهایتا با خرید یک سیم کارت ترکسل با قیمت 65 لیر میتوانید ارتباط با ایران برقرار کنید که برای 4 روز واقعا نیازی نیست.وای فای هتل هم احتمالا مجانی نباشه
...