2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000400 بازدید | 25337 پست
ماری جان به کاباتاش برید و از کاباتاش با اتوبوس به راحتی میشه به اورتاکوی رفت همچنین با تاکسی هم میشه هر مسیری رو رفت.. اگر اهل پیاده روی باشید حدود 1 ساعتی رو اگر پیاده روی کنید به اون منطقه ببک و بالاترش اورتاکوی میرسید.
...
سلام به همه خصوصا جناب مهرگان من یک سوال داشتم پاساژ فروم که میگید خوبه منظورتون استانبول فروم هست یا مارمارا فروم ؟ دوم این که من اذر ماه میرم استانبول و با توجه به اینکه کمی سرد هست به نظرتون تور جزیره رو برم ؟ چون فقط برام این مهمه که یک ساعت روی کشتی باشم و دریا رو ببینم تور تنگه بسفر هم همینه ؟
سایت نی نی کوپول ( فروشگاه بزرگ سیسمونی نوزاد و وسایل کودک ) http://www.ninicopol.ir/index.php

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باتشکر از آقای مهرگان که جوابهاشون بسیار کامل هستش می خواستم بپرسم کسی تجربه سفر به استانبول در بهمن ماه رو داره؟درباره آب و هوا و خرید و کمی گشت و گذار به من اطلاعات بده؟
در رابطه با سفر و مسائل مرتبط با اون اگر کمکی میتونم انجام بدم بفرمایید اما در مورد موارد مربوط با مسائل اقامت و زندگی،دوستان دیگه شاید بهتر بتونن کمکتون کنن Touristt عزیز amf11: سفر به استانبول در نیمه ابتدایی بهمن ماه میتونه تجربه خوبی باشه براتون..در این تایم میتونید تقریبا به ابتدای حراج های آخر فصل زمستان برسید و خرید مناسبی داشته باشید تا سایز ها ناقص نشده.. البته ممکنه شما اوایل اسفند هم برید و لباس های مناسب سایزتون رو خوب پیدا کنید..همه چیز نسبی هست. آب و هوا هم که خب سرد هست و بارش های این شهر نسبت به کشور ما بیشتر است اما در اغلب اوقات گرم تر از تهران هست و رطوبت هوا بسیار بالاتر از تهران.اما در کل خیلی از مسافرین علاقه مند به سفر در فصل زمستان این شهر هستند. چون هم با قیمت بسیار مناسبی میشه سفر کرد(تورها قیمت های مناسبی رو عرضه میکنند و اگر هم کسی بخاد بدون تور سفر بکنه،قیمت بلیط سیستمی بسیار مناسب هست و قیمت هتل هم مناسب تر از اون) و هم از زیبایی های این شهر در زمستان لذت برد.
...
آقای مهرگان عزیز میخواستم بدونم هتل business park با توجه به قیمتش که پایینه جای مناسبیه؟منظورم تمیزی و دسترسیه نه لوکس بودن.و اگه بخوایم با قطار سریع السیر بریم قونیه هزینش چقدره؟و اینکه یه روز برای دیدنه قونیه کفایت میکنه؟ببخشید چقد سوال پرسیدم ممنونم
هتل بیزینس پارک آنکارا با فاصله 3 و 5 دقیقه ای از شرق و غرب به دو ایستگاه مترو دمیرتپه و کیزلای میتونه بسیار انتخاب خوبی از لحاظ دسترسی به حمل و نقل عمومی باشه.. دسترسی بسیار خوبی به شرکت وی اف اس کانادا داره.. اتاق 30 متری هتل،فضای خوبی رو به شما میده و تمیزی اتاق ها در حد کیفی قابل قبولی ارزیابی میشه و البته با توجه به قیمت مناسبی هم که داره انتخابش رو به شما توصیه میکنم.. اما اگر کمی انتظارتون از هتل محل اقامتتون بالاست که البته در آنکارا زیاد این انتظار منطقی نیست چون یک شهر ستادی و اداری هست،هتل های بسیار بهتری هم هست. در نهایت باید بهتون بگم که درسته که این هتل ریت بالایی نداره و ممکنه که انتظارات یک مسافر با انتظار تقریبا بالا رو پوشش نده اما با توجه به موقعیت مناسب و قیمت خوب و کیفیت تقریبا قابل قبولی که داره میتونه جزو انتخابی خوب براتون لقب بگیره. در رابطه با قطار به سمت قونیه هم سایر دوستان شاید بهتر بتونن کمک کنن.
...