2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000399 بازدید | 25337 پست
من معمولا به دوستان توصیه میکنم که اگر بیش از 7-8 روز در استانبول هستید و وقت اضافه آوردید،رفتن به چهارشنبه بازار و جمعه بازار و ... ارزش داره. البته ببینید کاملا سلیقه ای هست و هر کسی ممکنه متناسب با پولی که در نظر داره خریدهاشوا انجام بده خاطرم هست که سال قبل کسی بود که با نفری 540 تومن یک تور سه شب هتل عمر در آکسارای رو گرفته بود و 90 درصد خرید هاش از همین چهارشنبه و جمعه بازار بود و نهایتا برای خرید به اولت لت الویوم رفته بود.. ممکنه حتی شما به این بازارها تشریف ببری و خریدهای جالبی انجام بدی ولی معمولا اجناسی که به این بازارها آورده میشن خب از اجناس معمولی و بی کیفیت هست اما پیش اومده که برخی تونستن چیزای خوبی هم خرید کنن. در کل خیر.
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یک مرکز خرید هست که توش یک طبقه مثل هایپر استار داره . اون کدوم پاساژه ؟ اوت لت هست ؟اسمشو یادم رفته
سایت نی نی کوپول ( فروشگاه بزرگ سیسمونی نوزاد و وسایل کودک ) http://www.ninicopol.ir/index.php
آقای مهرگان میشه لطف کنید بگین مرکز خاصی برای خرید روتختی هست توی استانبول؟ ما یحا بمون معرفی کردن توی آکسارای ک یه خیابون کنار یه مسجد بود و چندتا مغازه کنار هم بود اما تنوع نداشتن. از کسی شنیدم ک توی آکسارای یه پاساژ هست ک یه طبقه کامل فقط روتختی هست. ما اصلا آکسارای رو نگشتیم چون جاهوی خیلی بهتری برای خرید بود. اگه جای خاصی هست بهم معرفی کنید لطفا. و دیگه اینکه دوستان اگه جایی رو میشناسن ک ظرف و لوازم فانتزی خونه و مخصوصا آشپزخونه و چیزای جینگولی زیاد باشه بهم بگین لطفا.
بچه ها لوازم ارایش اونجا چطوره؟کجا برم واسه لوازم ارایش؟ راستی اونجا انگلیسی میفهمن؟ یا فارسی؟من ترکی بلد نیستم!!!
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
باران جون واسه خرید وسایل خونه طبقه زیر زمین جواهر سنتر هنش لوازم خونگی و اجناس قشنگی داره. در ضمن نمایندگی آیکیا هم که مشت استانبول فروم هست لوازم منزل داره از روتختی بگیر تا لیوان و قابلمه. من آیکیا رو خیلی دوست دارم.
باران جان تو اولیوم طبقه منهای یک چند تا مغازه روتختی هست،تو یکی اش که اوت لته قیمتها پایینتره،مارک کاراجا و تاچ و چند تا مارک دیگه را پیدا میکنی اگه از این طرح های عروس می خوای برو امین نو نو ،اونجا پر از مغازه روتختی ولی طرح عروس بیشتر دارن،نمایندگی کاراجا هم هست که میتونی ادرس دقیقشو از سایتشون دربیاری
نه دوستان تازه عروس نیستم 4 ساله ازدواج کردم. اما عاشق لوازم جینگولی خونه هستم. ما متاسفانه تو سفرمون نشد بریم جواهر. فقط توی فروم یه مغازه بود چیزای ژیگولی دات ازش خریدای خوبی کردم. باقی جاها چیزی ندیدم. ایکیا هم رفتم و حسابی از خجالتش در اومدم البته یکم افسردگی گرفتم بعد از رفتنش. آخه قیمتای اونجا با چیزایی ک از ایکیا های اینجا خریدم تو این چند سالو ک مقایسه کردم مغزم سوت کشید. اونجا یک سوم قیمت بود. حالا سال دیگه انشالله میرم بازم خرید میکنم ازونجا. اینارو برای خالم پرسیدم چون میخواد بره گفتم بگم برام بیاره یه چیزایی رو. مرسی از راهنماییتون