2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000388 بازدید | 25337 پست
سلام دوستان...من استانبول هستم....زیاد وقت ندارم دو روز دیگه باید برگردم.....هر چه قدر تو عثمان بی دنبال لباس شب گشتم....لباس شب شیک پیدا نکردم...همه کار شدس که منم دوست ندارم......کسی میدونه دیگه کجا لباس شب شیک با قیمت خوب هست.....تو اکساری یا فاتح کسی نمیدونه هست یا نه؟؟لطفا اگه میدونید زودتر بگید....مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقاى فدورا هنوز پاسخگوى دوستان هستید؟؟ میخواستم بدونم عید فطر توى استانبول چه روزیه؟ اگه جمعه باشه وضعیت پاساژها و مراکز خرید و جمعه بازار به چه صورتیه از نظر باز و بسته بودن؟ خدمات قشم ایر خوب هست؟؟ پشاپیش ممنونم
دنیا جان در مورده لباس شب پرسیده بودی من اطلاعاتی که از یکی از دوستان گرفته بودم رو عیناً برات میذارم : اما کسانیکه لباس شب میخوان....یه کم راهش دوره ..من خودم متاسفانه وقت نکردم برم ولی خواهرام رفتن و چه خریدایی کردن.. محله باکیرکوی bakirkoy جاییه که پر از مغازه های لباس شب فروشیه که با مترو از روی نقشه میتونید برید از تکسیم میرید ایستگاه کاباتاش خط عوض میکنید و وسوار ترموا میشید ایستگاه زیتون بورنو پیاده میشید و بعد سوار مترو خط M1A. میشید و ایستگاه باکیرکوی پیاده میشید.این نکته رو بگم که اونجا قیمتها رو میپرونن و باید حسابی تخفیف بگیرید مثلا خواهرم لباس 350 لیری رو آخرش 120 لیر خرید...ولی چه لباسی...کارشده و مجلسی و زیبا
مشکلات انسانهای بزرگ را متعالی و انسانهای کوچک را متلاشی می کنند _ دکتر شریعتی
من هتلی که انتخاب میخوام بکنم برام مهمه که تو تکسیم باشه چون دفعه پیش که رفته بودیم هرشب برایه پیاده روی و غذاخوردن و تفریح میرفتیم خیابونه استقلال که واقعا عالی و nightlife هست ... برا مساجد هم که بقوله دوستان فقط 1 بار میخوایم بریم ولی برایه جاهایه دیگه مثه جزیره ها و دلما باغچه و ... به کاباتاش خیلی نزدیکه
مشکلات انسانهای بزرگ را متعالی و انسانهای کوچک را متلاشی می کنند _ دکتر شریعتی
سلام آقای فدورا من می خوام برای 7 نفر هتل و بلیط رو خودم بگیرم. برای حدود اواخر شهریور. ظاهرن بلیط رفت و برگشت ترکیش برای هر رفت و برگشت 220 دلار هستش اگه الان رزرو کنم. برای هتل چی پیشنهاد میکنین. سایت booking رو برای قیمتا چک کردم. دوس دارم منطقه beyoglu باشه. البته نزدیک استقلال. هتل "آپارتمان 11" چطوره؟ البته خیابون آسمالی هستش. نور ضیا یه مقدار قیمتش بالاست البته خیلی شیکه. خودم می تونم رزرو کنم؟ اینکه نوشته pay later یعنی وقتی رفتیم پرداخت می کنیم؟
ویالند ورودیش برای بزرگسال 80 تله بود تاکسی از فرودگاه هم میخوانی بگیرید عین دربست خودمون بگیرید باهاشون چونه بزنید من تا عثمان بی 45 لیر دادم خودشون میگفتند با تاکسی متر 75 لیر
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
سلام کسی میتونه کمک کنه یه تور مناسب برای دو نفر و یک بچه زیر دوسال برای 6 شب معرفی کنه ؟ از 17 تا 19 تیر برای رفت و 23 یا 24 یا 25 تیر برگشت باشه خیلی گشتم ولی همه گرون میگن
2810