2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان با پریودی منظم

64 بازدید | 14 پست

من دوقلو باردار شدم سقط شد رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان دارم ولی گفتم پریودیم منظم هست گفت پس مشکلی نیست ولی من نگرانم  کسی بوده که با تنبلی باردار بشه

تنبلی باعث سقط نمیشه 

جنین ضعیف علت های مختلفی داره 

باید حتما چکاپ کامل بشی تا علتش مشخص بشه 

من خودم با تنبلی دوتا بچه دارم 

نگران اونش نباش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی باعث سقط نمیشه جنین ضعیف علت های مختلفی داره باید حتما چکاپ کامل بشی تا علتش مشخص بشه من خودم ...

من بخاطر هماتوم از دست دادم و تشخیص اشتباه دکتر ولی سونو گفت تنبلی دارم آخه مگه با تنبلی دوقلو میشه من دوقلو باردار بودم 🥲

من خیلی میترسم 🥲

نترس عزیزم ورزش بکن،غذاها ی سالم بخور،سعی کن قبل حاملگی یه کم بیشتزگرمی بخوری،سردیجات،ترشیجات،فست فود،تنقلات کمتراستفاده کن.استرست کمتربکن.اگه وزنت زیادهس کمش کن. ان شاالله دفغه بعدی یه دوقلو سالم وصالح گیرت میاد😍

من بخاطر هماتوم از دست دادم و تشخیص اشتباه دکتر ولی سونو گفت تنبلی دارم آخه مگه با تنبلی دوقلو میشه ...

اره ممکنه 

ببین تنبلی فقط ممکنه باعث بشه که تو دیرتر از یه فرد عادی باردار بشی 

همین 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نترس عزیزم ورزش بکن،غذاها ی سالم بخور،سعی کن قبل حاملگی یه کم بیشتزگرمی بخوری،سردیجات،ترشیجات،فست فو ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا از دهنت بشنوه وزنم کم هست 

اره ممکنه ببین تنبلی فقط ممکنه باعث بشه که تو دیرتر از یه فرد عادی باردار بشی همین

من همیشه پریودی هام سر وقت هست من عفونت داشتم تا عفونتم خوب شده بلافاصله باردار شدم دکتر گفت پریودی هات به موقع هست پس تنبلی نداری و سونو گفت چند تا کیست ریز. ریز. داری که مشکلی برای بارداری ایجاد نمی کنه 

من همیشه پریودی هام سر وقت هست من عفونت داشتم تا عفونتم خوب شده بلافاصله باردار شدم دکتر گفت پریودی ...

میگم باید ازمایش کامل بدی 

شاید اختلال تیروییدی چیزی داشته باشی 

شاید هم مشکل از اسپرم ضغیف باشه 

اگر قبل از بارداری چکاپ شده بودی و این اولین سقطت باشه مشکلی نداره 

دوباره اقدام کن 

ولی اگر بیشتر از دو بار سقط داشته باشی باید خودتو و شوهرت کامل بررسی بشین

میگم باید ازمایش کامل بدی شاید اختلال تیروییدی چیزی داشته باشی شاید هم مشکل از اسپرم ضغیف باشه اگر ق ...

اولین سقط بود شوهرم اسپرمش مورد داشت دکتر گفت دوباره تکرار کنه برای خودمم آزمایش نوشته  و یه کم اسپرمش ضعیف هست ۱۵میلیون ۸۵ولی  امکان داره مشکل هورمون داشته باشم

اولین سقط بود شوهرم اسپرمش مورد داشت دکتر گفت دوباره تکرار کنه برای خودمم آزمایش نوشته و یه کم اسپر ...

پس حتما تحت نظر دکتر باشین 

2810