2777
2789

من بخاطر شغل هسمرم مجبورم برم شهری که ۱۵ ساعت از شهری که مادر پدرم زندگی میکنن دور بشم تازه عروسم ۳ ماه عروسی کردم پدر مادرم یه ۱۰ روزی اومدم خونمم پیش موندن با خواهر برادرم خیلی بهشون وابسته ام فردا ساعت چهار میخان برن از مغرب تا الان کارم شده گریه 

بخدا دیگه ازگریه سردرد گرفتم چشم درد ای به خودم دل داری میدم ولی نمیشه نمیدونم چیکار کنم نمیخام فردا موقع خداحافظی گریه کنم اوناهم ناراحت کنم چیکار کنم بنظرتون 

اینم بگم هیچکس ندارم بندرعباسم هیچکس هیچکس فقط خودم شوهرمم هستیم اونم از ساعت شش صبح تا ۲ نیم ظهر سرکار هست 

خسته شدم بخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شهر غریبم تک وتنها از صبح ساعت شش تا شب ساعت هشت نه  تنهام این که غصه نداره خب هر اومدنی یه رفتنیم داره اشکال نداره این روزا میگذره

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎

عزیزم . درکت میکنم ولی باز خوبه تا دونیم ظهره همسر من از شیش صب میرع تا ده نیم شب . بعضی روزا شیفتش تا عصر ساعت سه میاد انقد خوشحال میشم . قبلا بچه نداشتم خیلی اذیت میشدم الان با دخترم سرگرمم دیگه عادت میکنی خودتو با یع چیزی سرگرم کن 

خدا تو شکر کن دختر، همین که همسرت کار داره و ساعت کاریش کوتاهه خودش خوبه، اینکه ازدواج کردی، انشاله خانواده ات صحیح و سالم باشن، با گریه هم شوهرت و دلسرد میکنی هم خانوادتو پشیمون 

به چیزایی که داری فک کن وقدرش رو بدون 

چقدر دلم میخواست الان ازدواج کرده بودم 

از خونه بابام خسته شدم 

وقتی به کسی می گم غصه نخورتموم میشه،!باخودم فکر می کنم عمرمون یا غصه هامون!!!

خانومی بهتره برای خودت سرگرمی درست کنی بافتنی خیاطی ورزش یا هر چیزی که بهش علاقه داری توی خونه با گل و گیاه میتونی خونه رو با طراوت کنی بعدم میتونی هر روز تصویری با واتساپ با مامانت حرف بزنی خیلی ها این شرایط دارن فقط خودت میتونی حالت خوب کنی 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

بیکار تو خونه نمون   حداقل از طریق همین گوشی کلی هنر میتونی یاد بگیری سرت گرم کاری باشه کمتر دلتنگ میشی من خودم تو شهر غریب خب کسی رو ندارم که با گوشی یه چیزایی یاد گرفتم و درست میکنم میفروشم سرم گرمه

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
به چیزایی که داری فک کن وقدرش رو بدون  چقدر دلم میخواست الان ازدواج کرده بودم  از خونه ب ...

هیچ وقت نگو اینو اخه منم این طوری بودم الان قدر خونه پدر میدونم

با جون دل درکت میکنم چون تو شرایط تو هستم.. کاریش نمیشه کرد این سرنوشتمونه.. خدا بزرگه اینده رو که خبر نداریم بلاخره مثل یه معجزه میرسه روزی که جور شه برگردیم شهر خودمون..شما هم بلاخره میری بهشون سر میزنی..موقع خدا حافظی دلت رو اروم کن بگو فوقش یکی دو ماه دیگه میری خونه مادرت یکهفته میمونی و میبینیشون.. قرار نیست سال به ۱۲ ماه نبینی که.. خلاصه با این فکرا ذهنت رو مشغول کن.. خدا ‌‌هم شکر کن شوهرت ساعت دو خونه میاد زیاد تنها نمیمونی.. من از ۷صبح تا ۸ ۹شب تنها..روزا اول فیلم دانلود کن ببین خودت سرگرم کن هی نشینی گریه کنی افسردگی بگیری