عزیزم من نمیتونم فعلا در مورد بینی خودم نظر بدم چون هنوز پانسمانو برنداشتم
دکتر رجایی عملش 15 تومن میگیره روزی یک یا حداکثر دو تا عمل و نیکان عمل میکنه در مورد عمل راحتتر از اون چیزی بود که فکر میکردم چون دکتر تامپون نمیذاره از همون اول میتونی با بینی نفس بکشی
ولی عمل رو طول میده خیلی خیلی دقت میکنه وسواس داره😁
پرستارا ازش عاصی بودن میگفتن شیفت ما تموم میشه ولی عمل این تموم نمیشه البته بعضیا شاید اینو نقطه ضعف ببینن
دکتر باهوشه تیزهوشانی بوده سمپاد و بعد دانشگاه تهران درس خونده ایرادایی از بینیتون میگه که مغزتون سوت میکشه هیچ دکتری در این حد بینی من رو نتونست با ریز جزییات اسکن کنه و انقد دقیق تحلیل کنه مثلا دکترای معروفی که حالا اسم نمیبرم تشخیص انحراف برای من جلسه اول ندادن این زاویه انحرافتم میگه.
خیلی براش تنفس مهمه و نمیدونم اطلاع داشته باشی یا نه پروجکشن کم کردن یکم ریسکه برای بعضیا میتونه بعد از یه مدت بافت نرم یا اصطلاح عامیانه ش گوشت بیاره دماغ البته نمونه های تو مطبش پروجکشنش کمتر از عکسای تو اینستا بود خیلی اینستاشو آپدیت نمیکنه نمیدونم چرا
ببین من یه دکتر میخواستم که یه تعادل بین سنش و البته تجربه کاریش برقرار شده باشه سامی رو هم انتخاب کردم فوق العاده بود بعضی کاراش ولی کارای جدیدشو نپسندیدم! من هفت سالی هست دارم تحقیق میکنم آی دی قبلیم باران بود بینیم گوشتی و بسیار پرکار
ابیانه سجادیان... همه اینارو رفتم ولی در نهایت رجایی رو انتخاب کردم
البته اینا همش سلیقه ایه خواهشا اینایی که میگم رو ملاک قطعی نذارید خودتون از نزدیک ببینید چون من هنوز نتیجه بینی خودم معلوم نیست و نمیخوام مدیون کسی بشم 😁