2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر تهران هستی حضوری برو عکس ها اکثرا به خطا میندازن آدمو اگه تهران نیستی هم اسم دکترت رو سرچ کن گ ...

تهرانم عزیزم ولی من از صبح ساعت ۶ تا ساعت ۸ شب سر کارم مدیرم خیلی اذیت میکنه بابت مرخصی توی نت سرچ کردم زیاد در موردشون چیزی پیدا نکردم فقط از روی عکس هایی که گذاشته بودن به نظرم خوب اومدن گفتم اینجا شاید کسی باهاشون عمل داشته یا در موردشون شاید شنیده باشه بپرسم

دوستای گلم

اینکه آدم استرس داشته باشه که خب طبیعیه

یک عمل بسیار مهم دارید انجام میدید روی مرکز ثقل صورتتون!

من هم گاهی استرس میگیرم. یه شب با شدت خستگی اما تا دو نیمه شب خوابم نمیبرد. دوست داشتم گریه کنم!

یکشب هم خواب دیدم کلا چسبو باز کردم و دماغ ندارم!!

اما چاره ای نیست! 

تنها راه ارامش کسب اطلاعات هست!

وقتی دل رو به دریا میزنیم ریسکش رو هم باید قبول کنیم دیگه!

اما چاره کار مراجعه حضوری حضوری حضوری حضوری به مطب دکترهاست.

یعنی وقتی از طریق سرچ اولیه به چندتا دکتر رسیدید حالا حضوری باید برید تحقیق.

همه دکترا کار خراب دارن. مگه میشه انسان خطا نداشته باشه؟ فقط احتمال خطا دکترها کم و زیاد میتونه باشه.

توی علوم مهندسی صنایع یه اصطلاح داریم: FMEA

تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن

یعنی چی؟

۱. یعنی احتمال خرابی (شکست) چقدر است؟

۲‌ اثرات مخرب خرابی چقدر است؟

مثال: دکتری ممکنه احتمال خرابیهاش یک درصد باشه ولی شدت خرابیها ۸۰ باشه. یعنی به احتمال یک درصد شما اگه پیش ایشون بروید بینیتون کلن به فنا میره یا سلامتتون تهدید میشه.

(مثلا بگن فلان دکتر زیر دستش مریض به کما رفته البته نه خیلی مواقع هاااا ، فقط یکبار)!

دکتری ممکنه احتمال خرابیهاش ۵ درصد باشه ولی شدت خرابیها ۲۰ باشه. یعنی شما به احتمال ۵ درصد ممکنه بری پیش او و دماغت مثلا یه ایراد جزیی پیدا کنه! (مثلا رد بخیه اش به احتمال خیلی به ندرت باقی میمونه)

شما کدوم رو انتخاب میکنید؟

اونکه به احتمال بیشتری ولی با خطای کمتری هست؟

یا اونکه با احتمال هرچند کم ولی ممکنه کلا زیر دستش داغون بشید؟

مفهوم ریسک از تلفیق هردو موضوع (احتمال شکست) و (میزان خرابی و شدت شکست) بدست میاد.

انتخاب درست انتخابی هست که در fmea نمره مناسبتری بگیره. یعنی ریسک کمتری داشته باشه!

حالا کار ما چیه؟

باید به دفعات زیاد (۵بار به بالا) برید مطب دکتر بشینید.

اونقد منتظر بمونید تا بالاخره موارد خرابکاری پیدا بشوند!

اگه دکتر احتمال خطاکاریش بالا باشه توی همون جلسات اول و دوم شما نمونه خراب رو خواهید دید. حالا باید ببینید شدت خرابی چقدره؟ در حد جای بخیه؟ یا خدایی نکرده مشکل تنفس و انهدام بینی؟

دکتر خوب دکتری هست که هم احتمال شکست پایین داره و هم شدت شکست پایین.

دکتر متوسط دکتری هست که احتمال شکست کمی بالا ولی شدت شکست پایین داره

دکتر بد دکتری هست که احتمال شکست پایین ولی شدت شکست بالا داره

دکتر افتضاح دکتری هست که احتمال شکست بالا و شدت شکست بالا داره!!!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
تهرانم عزیزم ولی من از صبح ساعت ۶ تا ساعت ۸ شب سر کارم مدیرم خیلی اذیت میکنه بابت مرخصی توی نت سرچ ک ...

مثل من هستی پس!

من از ۶ صبح تا ۷ شب سرکارم

از ۷ تا ۱۲ شب میرفتم مطبگردی دوباره ۶ صبح سر کار

عزیزم این حرفا بهونه هست. هیچ چیزی غیر ممکن نیست.

حضوری برو حتما. انتخاب دکتر شوخی نداره!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
من دوقلو دارم و مهر ماه مادرم از هلندمياد خونمون دو ماه ميمونه فقط ميتونم اون موقع برم عمل ديگه كسي ...

خب فرصت خوبی خواهد بود..

الان از نت سرچ کن

اسم دکترهارو دربیار

زنگ بزن

وقت بگیر برای زمانی که مادرت میاد

اتفاقا دکترها دیر وقت میدن ... الان زنگ بزنی بهتره

جدی! ممنون عزیزم تو راضی بودی از درمانت؟ مطبش ونکه همون خ صانعی. همون محمدرضا بود رفتی؟ یعنی مطب ...

عزیزم الان رفتم دقترچمو نگاه کردم دکتر حمیدرضا توکلی رفتم عذر میخوام اسم کوچکش فرق داره

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید خیلی استرس دارم یعنی تا حالا هیچ کدومتون بعد عمل ریزش مو نداشتید؟ 

من بعد از عمل یه مدت زینک پلاس استفاده کردم اگر مربوط به کمبود ویتامین باشه با یه دوره مصرف بهتر می شی.کمبود آهن و کلسیم و زینک و ویتامین های گروه Bمی تونه باعث ریزش بشه 

یعنی آرتروز گردن چه ربطی به گوش داره؟

نمیدونم والا اونجوری گفت

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
بچه ها من فک میکردم 8 تومن دادم واسه مماخم خیلی زیاده و حس خفن بودن بهم دس میداد😂😂 الان میگین 18 ت ...

واسه منم خیلی زیاده این پول نصفشم ندارم الان  باید وام بگیرم یا یه دکتر با قیمت مناسب گیر بیارم

8تومنم پول زیادیه کم نیست

مثل من هستی پس! من از ۶ صبح تا ۷ شب سرکارم از ۷ تا ۱۲ شب میرفتم مطبگردی دوباره ۶ صبح سر کار عزیزم ...

اونکه صد در صد مگه میشه ندیده نشناخته مشاوره نشده اقدامی کرد ولی همین که دو نفرم در مورد یک دکتری اطلاعاتی دارن و یا قبلا باهاشون عمل داشتن و اطلاعاتشونو لطف میکنن و دریغ نمیکننو در اختیار بقیه میذارن اینم خودش کلی کمکه ،حداقل یه پیش زمینه ای داری در موردشون

دوستای گلم اینکه آدم استرس داشته باشه که خب طبیعیه یک عمل بسیار مهم دارید انجام میدید روی مرکز ثقل ...

دوستای گلم

توی مطلبی که نوشتم یک مثال زدم از کما رفتن؛ برای نشون دادن شدت اثر، مثالم مثال درستی نبود چون مسولیت کما و بیهوشی بیشتر با دکتر بیهوشی هست تا دکتر جراح.

منظورم از ذکر مثال برای درک شدت اثر و شدت خرابی بینی بود. 

میخواستم مفهوم FMEA رو که یک مبحث جالب و کاربردی در علوم مهندسی صنایع و تحلیل سیستم‌ها هست رو براتون جا بندازم تا دیدتون وسیع تر باشه. و بگم که حتی شما هم در تحلیل عملکرد یک پزشک و انتخاب او میتونید با چنین رویکردی به مساله نگاه کنید.

شدت وخامت رو اینطور فرض کنید هر اتفاق وخیم و نامبارکی که برای بینی بیفته و مسولیت اون با پزشک جراح باشه.

مثلا تنفسی یا سلامتی و ....

ممنونم از دوستان دقیق و مطلع که در این مورد بمن تذکر درست فرمودند.

ارادتمند همگی

اینو زیاد از بعضی از دوستان میشنوم:

فلان دکتر خیلی مدلهاش مطابق سلیقه منه؛ البته شنیدم که ناراضی هم داره ولی بجاش اون کاراش که خوبه خیلی خوشگله!

اینجاست که دقیقن همین مبحث FMEA رو باید بخاطر اورد:

شدت خرابی گاهی اونقد بالاست که حتی اگر احتمال وقوعش هم پایین باشه اما در کل ریسک شما رو بالا میبره.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بخوبی بگم.

2810