در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها من امروز بادكترسرمست عمل زيبايي گوش انجام دادم.گوشهاي من رو به جلو هست و سالها اذيت ميشدم بابت اين قضيه.وقتي براي مشاوره بيني پيش سرمست رفتم فهميدم خيلي متقاضي براي عمل گوش پيش ايشون ميان منم همسرمو راضي كردم.اما بگم براتون درد دارم در حد وحشتناك.😫😫😫😫😫قرص استامينوفن كدئين دار هر ٦ساعت دكتر گفت مصرف كنم كه از شدت درد من هر٤ساعت دارم مصرف ميكنم بازم بي فايدس😭 امروز چند تا عمل بيني كه چسب داشتن هم ازشون ديدم كه بد نبودن ولي دو تا هم بدون چسب ديدم خوشم نيومد.بينيها از روبرو مثلثي بودن🙄كلا دكتر سرمستو براي عمل گوشم فقط انتخاب كردم.
سلام دوستان من دیروز مطب دکتر امید ابراهیمی بودم.مشاوره زیباییش رایگان هست.خیلی آدم مودب و مهربونی به نظر میرسید.کارش طبیعی هست.عکسای تو مطبش خیلی خوب بود.یه پسره اومد تازه عمل کرده بود نوک بینیش خیلی تیز بود.ولی یه دختره رو دیدم بینیش عالی و طبیعی شده بود خیلی خوشم اومد.هزینه عملش ۱۱ هست.کسی چیزی در مورد این دکتر میدونه؟
مرسی عزیزم.امیدوارم هر کجا که عمل کردی بهترین نتیجه رو بگیری.دکتر غفاری تنفس هم خیییلی براش مهمه از اون نظر هم خیالت راحت باشه.
اگه دکتر غفاری رو انتخاب کردی فقط به نمونه کار من اکتفا نکن حتما برو از نزدیک چندین نمونه کار ببین من نزدیک به ده بار فقط واسه دیدن نمونه کار رفتم مطب.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن
سلام مهرانا جونم خوبی عزیزم والا منم دیگه سعی میکنم نیام تاپیک الان ریپلایتو دیدم من امروز م ...
الان که دارم پیامتو میخوانم از عمل من دو ماه گذشته.
خوشحالم که از نتیجت راضی هستس عزیزم هنوز روی قوز بینی منم وروم داره و هنوز میرم هفته ایی دو بار برا ماساژ و تعویض چسب. البته شنبه که رفتم گفت دیگه به نظر من کافیه چسب ولی اگه خودت حالشو داری یه ماه دیگه هم بزن.