2777
2789
عنوان

کسی تاحالا چوب مسواک زده🫣

103 بازدید | 12 پست

من‌همیشه مسواک و نخ دندونم به راهه ولی امان از پوسیدگی های دندانم همشون هی میپوسن خسته ام کردن😑 

دیگه تصمیم‌گرفتم چوب مسواک بخرم‌استفاده کنم آخه دیدم خیلیا راضی ان  کسی هست استفاده کنه اینجا؟

چوب مسواک نزدم 

بعد مسواک آب نمک رقیق قرقره کن 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله .من هرشب با چوب مسواک میزنم خیلی کم از مسواک و خمیر دندان استفاده میکنم 

خیلییییی خوبه همه دندان ها ،اساسی تمیز میشن .کمتر جرم میگیرن

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ویتامین دی بدن را هم چک کن

برادر من هم دندونهاش همین مشکل را داشت آزمایش داد معلوم شد ویتامین دی بدنش صفر! هست خودش می گفت خرابی دوندوناش از اون بوده 

محض احتیاط مولتی ویتامین بخور 

هفته ای یا دو هفته ای یکبار قبل خواب آبلیمو با نمک قاطی کن و قرقره کن توی دهنت و بعدش دیگه داخل دهنت را با آب نشور برو بخواب صبحش تعجب می کنی چقدر داخل دهنت بوی خوبی می ده 

تجربه ی پوسیدگی‌دندان‌هم‌داشتین؟

قبل از مسواک چوبی اره داشتم .امابعد استفاده از مسواک چوبی خیر

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹