در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
اره واقعا منم دیگه خسته شدم از تحقیق .به احتمال زیاد با میلانی عمل کنم .
عزیزم میلانی واقعاااا خوبه.یه متخصص کاربلد و عالی.منم که نرفتم پیشش فقط واسه اینکه ارتفاع بینی من بلنده ترسیدم کوتاه نکنه.اخه وقتی طراحی میکرد هی من اصرار میکردم که توروخدا کوچیکترش کن وگرنه خودش خیلی تمایل نداشت کوچیک کنه میگف صاف و صوف میکنم دیگه.😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
Aam عزیز، برای مطب دکتر میللنی وقت تمیخواد بگیری. یوشنبه و سه شنبه از ساعت 3 تا 7 بعدازظهر هستن فقط قبل از 5 اونجا باش تا پذیرش بشین. پنحشنبه هن از 9 تا 12 ظهر ویزیت میکنن. عزیزی که گفت آزمایش رو باید چند روز قبل عمل بگیری! من 2 تیر ویزیت شدم و ازمایش و عکس و سی تی اسکن نوشتن برام که گفتن تا آخر تیر ماه انجام بدم. نوبت عملمم هم 29 آبان هستش. دکترم گفت که براش جواب رو واتس آپ کنم که ببینه. و روز عملم باید آزمایش رو با خودن ببرم کلینیک. تماااام.
طراحی کرد با اصرار من هی کوچیک میکرد خودش نه فقط مدنظرش صاف کردن بینی بود
منم توی مطب دیدم چندتا گوشتی بزرگ بودن. البته عکس قبل عملشون رو باید دید. من بینیم استخوانی هستش و بزرگ نیست. پس برای من گزینه خوبیه. طراحیشم خوب بود میگن از طراحیش قشنگتر میشه
Aam عزیز، برای مطب دکتر میللنی وقت تمیخواد بگیری. یوشنبه و سه شنبه از ساعت 3 تا 7 بعدازظهر هستن فقط ...
خدا راشکر مثل وقت عملهاش نیس .منم چند ماه پیش سی تی اسکن کردم برا خاطر پولیپ خیلی هم زیاد متاسفانه.بعد دکتر فرهنگ بهم دارو داد گفت استفاده کن دو ماه بعد دوباره سی تی بده الات دو ماه شده ولی دیگه منصرف شدم با دکتر فرهنگ .کاش تا تهران بودم دکتر میلانی هم رفته بودم چند بار هم پیجشون دیدم ولی ...
بچه ها امروز مطب میلانی بودم. وای من که دلم قرص شد. یه خانوم 55 ساله اومده بود 6 سال پیش پیش دکتر عمل شده بود . چقدر شیک و تمیز بود بینیش. الان برای گوشش اومده بود. میگفت هیچ مشکلی نداره اصلا. در ضمن ازمایشم پرسیدم گفت مشکلی نیست الان بدین تا همون 4 ماه دیگه هم قبوله. من سی تی اسکنم رو انجام دادم با بیمه تامین اجتماعی شد 115 تومان. چندتا نمونه دیگه هم دیدم خوب بودن خیلی. چند نفرم بعد کلی مطب گردی اومده بودن پیش ایشون. خلاصه من یه نفر ناراضی ندیدم نه مطب نه پیجش. خودمم خیلی ادمه حساسی نیستم. دیگه قرار بود 17 ام برم ابیانه. که منتفی شد. خواهر یکی ازونایی که هفته دیگه عمل داره پیش ابیانه عمل شده بوده، گفتم چرا نمیری پیش ابیانه شمام. گفتن بینی خواهرم خیلی خوشگله ولی یکم فس فس نفسش رو میشنوم. و چون دارم میام هم پولیپ و انحراف درست کنم دیگه میلانی رو ترجیح میدم چون ایشون خیلی به تنفس اهمیت میدن. خلاصه دفتر انتخاب دکتر من بسته شد. انشالله شما هم انتخابای خوبی داشته باشین. راستی بچه ها اونایی که انتخاب میکن از مرحله های کاراتون بیاین بگین. ❤
راستی عزیزم یه نفر اومده بود تلفنی میگفت وقت عملم گرفتم. شمام چه بخوای چه نخوای الان زنگ بزن بگو شهرستانی و میخوای با دکتر عمل کنی حتما. بگو هفته قبل عمل میام برا ارمایش و عکس. اصرار کن که حتما برات نوبت بزنه. فوقش نمیای دیگه. ولی اینجوری وقت عملت رو گرفتی. امروز داشت برای هفته اخر آذر نوبت میدادن.