2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
دکتر بهرام مقدم فرد،ببین تمام دکترای که نوشتم با سلیقه من جور نبودن ،مثلا بنیادی زیادی طبیعی( از نظر ...

اخه دکترای مطرح اینا هستن دیگه. دیگه کجاها میخوای بری؟؟ مثلا بنیادی تو لیستم بود که تعریف نمیبینم ازش. بعدشم من به این نتیجه رسیدم همه دکترا یه مدل قالب برای خودشون دارن که همرو کپی میکنن تو عملاشون.

عزیزم منم مرداد ماه دارم از اهواز می یام تهران واسه عمل بینی. 4 ماهه دارم اینترنت رو زیر و رو می کنم ...

نمیخام بترسونمت ولی تو چندتا پیج میکفتن افلاکی خرابکاره نمیدونم دیگه منم دوس داشتم پیجش دیدم ولی میخای بیشتر تحقیق وپرس وجو کن😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخام بترسونمت ولی تو چندتا پیج میکفتن افلاکی خرابکاره نمیدونم دیگه منم دوس داشتم پیجش دیدم ولی میخ ...

منم خوشبختم  

نه اتفاقا مرسی که گفتی. خودم هم با این که تا این لحظه انتخاب شماره یک  منه اما توی کامنتها شاکی هاش و ناراضی هاش رو دیدم و حرفاشونو شنیدم.

دیگه یه مقدار ریسکم هست توی عمل بینی. دست رو هر دکتری بذاری ناراضی داره. چه تو بحث زیبایی و چه تنفسی. مشهورتر  از افلاکی هاش هم ناراضی دارن. باید امیدوار بود که ما جز ناراضی ها از آب درنیایم.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
منم خوشبختم     نه اتفاقا مرسی که گفتی. خودم هم با این که تا این لحظه انتخاب شماره یک &nb ...

اره واقعا منم دیگه خسته شدم از تحقیق .به احتمال زیاد با میلانی عمل کنم .

اره واقعا منم دیگه خسته شدم از تحقیق .به احتمال زیاد با میلانی عمل کنم .

من که دیگه دارم دیوونه می شم   

میلانی جزو گزینه های منم بود. اما شنیدم نوبتاش واسه چند ماهه بعده. من می خوام حتما همین تابستون عمل کنم.

بچه ها دکتر بشارتی زاده نمونه کارای اینترنتیش خیلی خوب و شیکن واقعا...

کسی می تونه در موردش اطلاعات بیشتری بهم بده؟ نظرتون چیه در موردش؟

اخه دکترای مطرح اینا هستن دیگه. دیگه کجاها میخوای بری؟؟ مثلا بنیادی تو لیستم بود که تعریف نمیبینم از ...

اتفاقا خیلی اینطور نیست سبک ممکنه طبیعی  باشه ولی مثلا بینی من با بینی دختر خالم ک کار یه دکترم هست مدلش خیلی فرق داره هر دومونم طبیعی عمل کرده

این بستگی به بیس‌ بینی داره و اینکه دکتر تشخیص بده از نظر زیبایی شناسی و تناسب با چهره چجوری درش بیاره

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

دکتر افلاکی و قارونی رو‌من شنیدم مشکل تنفسی دار زیاد داره حالا نمیدونم من چون این موردو شنیدم کلا سراغشونم نرفتم 

مشکل تنفسی واقعا ازاد دهندس خیلی دقت کنید ک حداقل دکتری ک میرید زیر دستش ناراضی تنفسی و بویایی نداشته باشه

دکتر افلاکی و قارونی رو‌من شنیدم مشکل تنفسی دار زیاد داره حالا نمیدونم من چون این موردو شنیدم کلا سر ...

من کابوسم مشکل تنفسیه    شما از خود بیمارا شنیدید در مورد افلاکی؟

اتفاقا خیلی اینطور نیست سبک ممکنه طبیعی  باشه ولی مثلا بینی من با بینی دختر خالم ک کار یه دکترم ...

جدا؟؟. اخه من دو تا مطب رفتم انگار یه قالب رو گذاشته بودن برای همه فرم صورت .هر کی از در میومد تو عین اون یکی. 😐کامیابی بود رفتم. یا مثلا مدلای بشارتی تو پیجش یه نمونه بیرون دیدم مثل اونا بود. 

بچه ها دکتر بشارتی زاده نمونه کارای اینترنتیش خیلی خوب و شیکن واقعا...  کسی می تونه در موردش ا ...

منم یه نمونه دیدم عالی بود واقعا.پره هاش جای بخیه نداشت و نوک بینیشم تیز نبود. ولی فقط یه نمونه دیدم متاسفانه. با مریضاشم حرفیدم تو نت راضی بودن فقط یکی از نیمرخش راضی نبود خیلی.   

اخه دکترای مطرح اینا هستن دیگه. دیگه کجاها میخوای بری؟؟ مثلا بنیادی تو لیستم بود که تعریف نمیبینم از ...

فعلا که وقت عمل از محبی گرفتم ولی می خوام پیش حسنایی وشاید  شاید پیش نوری هم برم،یادمه یکی از کاربرا اینجا گفته بود انتخاب جراح بینی از انتخاب همسر سخت تره واقعا درست گفت😂😂

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
         من کابوسم مشکل تنفسیه     شما از خود بیمارا شنی ...

من مطب گردیا رو دخترخالم کرده بود😬 دوستش انگاری با افلاکی عمل کرده بود شبا نمیتونست نفس بکشه یکسالم باید صبر میکرد ک بتونه ترمیم کنه

حالا باز تحقیق کن نیدونم من چیزی بود ک شنیدم

2810