2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
من این هفته عملمه ،،به نظرتون دکترا تو تعطیلات اگه مشکلی پیش بیاد ،حاضرن برکردن سرکار؟؟

سلام ایشالله عمل تون به خوبی انجام میشه

نگران نباش دکترها این ایام سرشون خیلی شلوغه قطعا توی عید هم هستن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من چندروز پیش مطب دکتر عامری رفتم نمونه کاراشو دیدم خوب بودن و با دونفر صحبت کردم ...

سلام ...شما دقیقا کی با دکتر محمد حسن عامری ویزیت شدین ... ؟و بهتون گفت کی میتونه عملتون کنه ؟

و اینکه می دونید فروردین ایران هست یا نه ؟

سلام ...شما دقیقا کی با دکتر محمد حسن عامری ویزیت شدین ... ؟و بهتون گفت کی میتونه عملتون کنه ؟ و ای ...

بله من ب دکتر عامری ویزیت شدم و برای 26 اسفندماه نوبت عمل داده ولی من یه مقدار هرینه اش واسم بالاست اطلاعی ندارم فروردین هستن یا نه 

سلام ایشالله عمل تون به خوبی انجام میشه نگران نباش دکترها این ایام سرشون خیلی شلوغه قطعا توی عید هم ...

ممنون از لطفتون .اخر هفته عمل دارم.با این که از تصمیمم خیلی هم مطمینم نمیدونم چرا ادم وسواس میگیره .کسی هست نظری برای عمل با دکتر سجادیان چه مثبت چه منفی داشته باشه؟؟ سایتش اینه

اگه سر زدین ،یه نظری بدین ،ثواب داره

https://dramirsajadian.com/en/

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

سلام دوستان، من ديشب گچمو باز كردم بعد شش روز، واي كه چقد بخيه كشيدن درد داره😓😞منكه پره هامم بخيه داشت ديگه مردم، دو تا ساپورت پلاستيكي شبيه چوب بستني هم بخيه شده بود داخل كه خودم خبر نداشتم اصن معلوم نبود از بيرون كه بعدا ميگم براي چيه ،

من تامپون نداشتم بنابر اين بعد عمل اولين بار بود ميرفتم مطب، 

بعد كلي كولي بازي بابت درد بخيه و فشار هاي دكتر روي بينيم عوضش وقتي تموم شد تو اينه ديدم كلي ذوق كردم، همه ميگفتن بعد گچ نبين خودتو ميخوره تو ذوقت بدترين حالت بينيه ولي با اينحال دوسش داشتم، خوشبختانه ورمم خيلي كمتر از چيزيه كه فكر ميكردم، 

ي مورد ديگم كه خيلي خوشم اومد تيغه بلريكي بود كه دكتر قولشو بهم داد، اخه من تيغه پهن متنفرم الانم همه دكترا پهن ميكنن چون خرابيش كمتره، تيغه باريك درصد كجيش بيشتره

اكثرا براي صاف كردن از گرافت ( پيوند هاي غضروفي كنار تيغه) استفاده ميكنن كه تيغه پهن ميشه ، ولي من تا كيد كردم تيغم پهن نشه براي همين تيغمو حسابي تراشيد و برام از داخل ساپورت پلاستيك گزاشت كه روز برداشتن گچ بيرونش اورد يكمم درد داشت راستش!!!

سلام دوستان، من ديشب گچمو باز كردم بعد شش روز، واي كه چقد بخيه كشيدن درد داره😓😞منكه پره هامم بخيه ...

نفستون چطوره؟؟ خونریزی نداشتین ؟؟ دردش خیلی بود؟

سلام دوستان، من ديشب گچمو باز كردم بعد شش روز، واي كه چقد بخيه كشيدن درد داره😓😞منكه پره هامم بخيه ...

سلام.توضیحاتتون کامل ه مثله همیشه..فقط گه میشه عکس هم بزارید .راستی نوک بینی رو چی کار کرده، جمع شده؟

ممنون از لطفتون .اخر هفته عمل دارم.با این که از تصمیمم خیلی هم مطمینم نمیدونم چرا ادم وسواس میگیره . ...

به سلامتی ایشااله با یه بینی زیبا برمی گردین.همین دودلی هست تا وقتی که میبینین دیگه عمل کردین.مهم اون حس اعتمادی هست که نبهش دارین بیشتر نسبت به بقیه.بینی تون را ندیدم ولی مطب که بودم یه نمونه دو ماهه اونجا بود تیغه ش پهن بود.به نظرم مدنظرتون باشه این مورد..امیدوارم به سلامتی برید و برگردین..

تبریک میگم.... خیلی خوش‌حال کنندست این حسه رضایت، امیدوارم نصیب همه کسایی شه که میخوایم عمل کنیم  

ماشاالله چقدر هم اصطلاحاتشونو یاد گرفتید..... یه تاپیک مشاوره جراحی بینی بزارید

من همش از دردای این جراحی میترسیدم! کلی آدم گفتن اصلا درد نداره خصوصا بخیه کشیدن....... دروغ گوآ.....

به سلامتی ایشااله با یه بینی زیبا برمی گردین.همین دودلی هست تا وقتی که میبینین دیگه عمل کردین.مهم او ...

ممنون از لطفتون .من بینی خیلی طبیعی می خان مخصوصا نفسم صد درصد اکی باش.

چهارشنبه بايد برم چيب عوض كنم عكس ميگيرم، چجوري بايد عكس گزاشت؟؟؟؟

منتظر عکسین.فقط کسی اگه بلده عکس چه حوری میزارن به من هم یاد بده

2810