2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
ممنون از لطفتون .من بینی خیلی طبیعی می خان مخصوصا نفسم صد درصد اکی باش.

دکتر سجادیان یکی از دکترهایی هست که شاکی خیلی کم داره.این را یکی از خانوم های توی مطبش میگفت که همسرش دادگستری بود.طبیعی کاره

با سلام دوستان عزیز قصد ترمیم با دکتر محبی رو داشتم که متاسفانه 1 ساله هنوز نتونستم حتی وقت مشاوره بگیرم خیلی برنامه مطبشون ناهماهنگ هست ولی سبک کارشون بدلیل طبیعی بودن رو دوست دارم اگر دکتری تو همون سبک میشناسید خیلی ممنون میشم معرفی کنید . دیگه حوصله اینکه منتظر مطب ایشون بمونم رو ندارم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر سجادیان یکی از دکترهایی هست که شاکی خیلی کم داره.این را یکی از خانوم های توی مطبش میگفت که همسر ...

از نظر ناراضی واقعا کم داره ولی اون ناراضیاشم بیشتر بخاطر طبیعی دراوردنشه.به نظر من اگه کسی غیر طبیعی میخاد یا باهاش عمل نکنه یا واقعا شرط کنه باهاش

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

من امروز رفتم مطب دکتر قارونی چسب را که برداشت بینیم تقریبا دوبرابر قبل عملم شده بود سوراخ هاشم بالا پایین بود دکتر که میگفت خوب میشه کسی یه همچین تجربه ای داره؟

دکتر میخواست امپول بزنه تو بینیم منم ترسیدم و گفتم که نمیخواد

کسی هست که این امپول را زده باشه ؟

درد داره؟

قرص اناهیل بخورم به نظرتون ورمش کم میشه؟

البته دکتر نگفته که قرص بخورم خودم تجویز کردم🙂

تبریک میگم.... خیلی خوش‌حال کنندست این حسه رضایت، امیدوارم نصیب همه کسایی شه که میخوایم عمل کنیم &nb ...

ممنونم از لطفتون، در كل جراحي كه اصلا درد نداره، تنها چيزي كه نداره اتفاقا درده، فقط بخيه كشيدنش ي سوزش بدي داشت كه هر كدوم ١ ثانيه ميشه، اصن از در مطب برين بيرون يادتون ميره😂

در كل حس عمل بنظر من مثل يه سر ماخوردگيه شديده كه شما بايد بمونين خونه و استراحت كنيد و سوپ بوخورين كه كلي هم حوصلتون سر ميره و كلافه هستين! 

من امروز رفتم مطب دکتر قارونی چسب را که برداشت بینیم تقریبا دوبرابر قبل عملم شده بود سوراخ هاشم بالا ...

كلا نميدونم چرا قاروني دس به كورتونش خوبه، به دوست بد بخت من دوبار تو نوكش تزريق كرده بعد دو هفته عمل، هنوز كلي ورم داره

در مورد اناهيل، دكتر من روزي كه گچو برداشتم ي نسخه داد كه شامل ٣٠ عدد اناهيل ، ٢٠ عدد زينك پلاس، ٣٠ عدد Q10  و ٢٠ عدد بتامتازون بود . اناهيل ده روز بعد عمل خيلي موثره

دکتر سجادیان یکی از دکترهایی هست که شاکی خیلی کم داره.این را یکی از خانوم های توی مطبش میگفت که همسر ...

من بيشتر از اخلاقش خوشم نيومد كه تو شرح مطب گرديم نوشتم ولي دكتر خوبي بود

كلا نميدونم چرا قاروني دس به كورتونش خوبه، به دوست بد بخت من دوبار تو نوكش تزريق كرده بعد دو هفته عم ...

پس منم اناهیل بگیرم و بخورم شاید اثر داشته باشه و ورمش کم بشه

اون قرص های دیگه برای چیه؟

كلا نميدونم چرا قاروني دس به كورتونش خوبه، به دوست بد بخت من دوبار تو نوكش تزريق كرده بعد دو هفته عم ...

من شنیدم کورتون خوب نیست، یعنی میگن دکتر وقتی خراب کاری میکنه کورتون میزنه :/

ای بابا این دکترا هرچی هزینه‌هاشونو بیشتر میکنن انگار بی‌توجهیشون به کاراشون بیشتر میشه  

با سلام دوستان عزیز قصد ترمیم با دکتر محبی رو داشتم که متاسفانه 1 ساله هنوز نتونستم حتی وقت مشاوره ب ...

منم همینطور البته من اولین بارمه ترمیم نیست ولی واقعا دگ حوصله منتظر موندن برا محبی رو ندارم و اینکه جدیدا شنیدم خراب داره میکنه ... ولی خدایی کسیو ندیدم هنوز در اون حد ک بخام بگم محبیو ولش میرم جای دگ خیلیم دنبالش هستم ولی چون شهرستانم و میخوام تهران بعملم هنوز مطب گزدیو خودم شرو نکردم هی پرس و جو میکنم اگ کسیو پیدا کردم مینویسم اینجا حتما

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
پس منم اناهیل بگیرم و بخورم شاید اثر داشته باشه و ورمش کم بشه اون قرص های دیگه برای چیه؟

زينك كه براي پوست و مو خوبه، Q10 ي جور ويتامينه براي ترميم و كاهش ورم، بتامتازون براي كاهش ورم ، 

من بيشتر از اخلاقش خوشم نيومد كه تو شرح مطب گرديم نوشتم ولي دكتر خوبي بود

کلا اخلاق نداره دکتر سجادیان،،همش هم تو مشاوره عیبای بینیتو به رخت میکشه ..از این اخلاقش خوشم نمیاد ..

یکی از بچه ها که بعد برداشتن گچ،دکترش میخاسته کورتون بزنه..نزنید خیلی ضرر داره شنیدم

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
2810