2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015441 بازدید | 66527 پست
سلام نویدآقا.وای چقدر ترسیدم...خدا رو شکر حالتون خوبه..هرچند حتما سخت به شما و خانوادتون گذشته.یعنی ...

امیدوارم حالتون روز به روز بهتر شه ....

چه دکتر بی انصافی .... واقعا متاسفم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،دوروزي بود اصلا حال روحي و جسمي خوبي نداشتم، من متاسفانه حين عمل دوبار اريتمي قلبي شدم و ...

وااای واقعا ناراحت شدم . تاسف باید خورد به حال اون بیمارستان و دکتر بیهوشی . حتما پیگیری کنید و ازشون شکایت کنید. من راستش خیلی ترسیدم چون کلا به خاطر تحریما و اینا همیشه به فکر این داروی بیهوشی بودم برای عمل. من بعد ازین که فهمیدم دکتر قارونی تو بیمارستان یاس سپید عمل میکنن سرچ کردم اسم این بیمارستانو یه خانومی نوشته بودن دوستشون موقع زایمان تو این بیمارستان متاسفانه فوت شدن به خاطر ایست قلبیم بوده...

ممنونم از محبت همگي، ايشالا سر هيشكي نياد، از لحاظ روحي واقعا بدتر بود، منكه متوجه چيزي نبودم ولي گفتن سخت بهوش اومدم و بعد كه حواسم اومد سر جاش فهميدم چي به سر همراهام اومده از گريه و ناراحتي،ولي انقد خوشحال بودم همش ميپرسيدم از پرستارا چ شكلي شدم! بعد دست زدم ب صورتم ديدم پانسمان ندارم، 

هنوز هم نميدونم چرا ٤ تا انژيو كت تو دو تا دستام بود، چرا از گوشام خون اومده، واقعا نميدونم چيكار باهام كردن، فقط الان بينيم كبوده

فقط خدارو شكر ميكنم كه ديروز رفتم متخصص قلب، قلبم مشكلي نداره، عصرش رفتم مطب دكتر بصام بازم تاكيد داشت بيهوشي مشكل نبوده و شما قلبت طاقت نياورده، ولي امروز صبح كه رفتم دوباره ياس سپيدبراي تسويه معاون مديريت بيمارستان گفت شما همون جووني هستي كه به دارو الرژي دادي؟!

من گله كردم كه نه تنها بلا سرم اوردن حتي پول اضافه هم ازم گرفتن، ايشون گفتن منهر كاري بتونم ميكنم براتون!

بعدشم دوستام گفتن دكتر بيهوشي ٤ بار اومد يواشكي پرسيد تو سي سي يو كه چطورم

هنوز هم نميدونم چرا ٤ تا انژيو كت تو دو تا دستام بود، چرا از گوشام خون اومده، واقعا نميدونم چيكار با ...

خیلی خیلی متاثر شدم بابت بلاهایی که سرتون آوردن.چرا بینیتون کبوده؟مگه جراحی شروع شده بود؟و اینکه چرا پیگیری نکردین که برای چی از گوشتون خون اومده؟

راستی آقا نوید یه سوال،شما قبل از این پیش اومده بود که بیهوش بشید؟

هنوز هم نميدونم چرا ٤ تا انژيو كت تو دو تا دستام بود، چرا از گوشام خون اومده، واقعا نميدونم چيكار با ...

خداروشکر واقعا که الان خوبید. جراحیتون شروع شده بوده؟ از کجا خب باید فهمید که قلب طاقت میاره یا نه؟ من کلا از عمل میترسیدم دیگه الان تکمیل شد  

وای چه حرفیه زده قلبت طاقت نیاورد چیه .... طرف مشکل قلبی حاد داره عملش میکنن یا همین عمل قلب باز .... 

واقعا پروسه سختی رو گذروندین و بدیش اینجاست که خستگی موند رو تنتون ولی با این حال خداروشکر الان حالتون خوبه ....

حالا باز قصد عمل دارید ؟

سلام گلی جان. خوبی؟ بینیت در چه حاله؟

سلام‌عزیزم خوبم ... شما خوبی ؟

بینی منم خوبه 😁😁😁این چند روز دو تامهمونی داشتم که چسب نزدم ... چند نفر توومهمونی بودن نمیدونستن عمل کردم فهمیدن تعجب کردن گفتن مگه عمل کردی ....

حالا اینکه اونا نفهمیدن عمل کردن خوبه یا نه رو نمیدونم 

من هنوز تو شوکم. باورم نمیشه اینجوری شده. بیچاره خانواده تون چی کشیدن. 

یه دختری هم تو بوشهر فوت شده انگار زیر جراحی بینی تازگی😢😢😢😔😔😔. خدارو هزار بار شکر کنید هروز

مطب گردی 
سلام‌عزیزم خوبم ... شما خوبی ؟ بینی منم خوبه 😁😁😁این چند روز دو تامهمونی داشتم که چسب نزدم ... چن ...

گلی جون شاید چون طبیعی شده متوجه نشدن یا بینیتون خیلی ایراد نداشته از اول یا شایدم ورم داشته.

میشه از بینیتون عکس بذارین. فقط بینی کات کنیر جاهات دیگه نباشه. از روبرو و بغل.

خواهش میکنم بذارید شما الان تنها نمونه ی حال حاضر ابیانه هستید اینجا🙏🙏🙏

مطب گردی 
من دیگه حس میکنم تحقیق فقط درباره دکتر کافی نیست😕 باید درباره دکتر بیهوشی و خود کلینیک هم تحقیق کنی ...

دقیقا همینجوریه. اما متاسفانه امکان نداره و از اختیارات ما خارجه.

منم تو بیمارستان سر زایمان دکتر بیهوشیم یک یابوی به تمام معنا بود. بی حسی از کمر گرفتم. اما بار اول که سوزنو فرووووو کرد تو کمرم پای چپ سه متر پرید بالا نزدیک بود بخوره تو صورتم و کل بدنم یهو سوزن سوزن شد. بعد سر من داد زد خانووووم چرا اینجوری میکنیییی!!!!! منم گفتم دکتر شما چیکار میکنییی پای من رفت اسمون. تازه دادم میزنی.

خلاصه ایشون تشریفشونو بردن. بعد ۲۰ دقیقه من بی حس نشدم. دوباره صداش کردن گفتن دکتر این بی حس نشده پاهاشو تکون میده . هیچی اومد دوباره سوزنو فروووو  کرد تو کمرم. این دفعه بی حس شدم. بماند که الان دو ساله اونجایی که سوزن زده گز گز میکنه.

خدا بگم چیکارشون کنه با این علم نصفه نیمه بدرد نخورشون ه مردمو ناقص میکنن😤😤😤😤

مطب گردی 
سلام‌عزیزم خوبم ... شما خوبی ؟ بینی منم خوبه 😁😁😁این چند روز دو تامهمونی داشتم که چسب نزدم ... چن ...

سلام گلی جان، در کل عمل با ابیانه رو پیشنهاد میکنی؟   بینی قبلت چجوری بود که متوجه نشدن هنوز؟ خودت تغییرات رو میفهمی؟

2810