2777
2789
اون زیاده عزیزم ازهمین وام قرض الحسنه نفری پنج ملیون میده 4درصدهرچهارم برج میده ببین چندنفرین به اسم ...

مرسی💖💖کلا سه نفریم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بهتر از آوارگیه عزیزم

آره ولی سخته پس دانش

البته ما هنوز زیرزمین مادر شوهرمیم تابستون سال بعد می‌خوایم بریم

امسال پول نداشتیم نرفتیم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ولی سخته پس دانشالبته ما هنوز زیرزمین مادر شوهرمیم تابستون سال بعد می‌خوایم بریمامسال پول نداشتی ...

خدا کمکتون کنه باز خوبه شما اونجارو دارین ما که اگه رهن خونه نباشه آواره ایم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
خدا کمکتون کنه باز خوبه شما اونجارو دارین ما که اگه رهن خونه نباشه آواره ایم

مرسی عزیزم خدا دست همه رو بگیره انشاالله 💖♥️💖♥️

زیرزمینیمون بدون امکاناته دیگه بچمون بزرگ شده واقعا نمیشه موند 🥲🥲 من حموم و اتاق و تهویه هوا و....... ندارم

مرسی عزیزم خدا دست همه رو بگیره انشاالله 💖♥️💖♥️زیرزمینیمون بدون امکاناته دیگه بچمون بزرگ شده واقعا ...

انشاالله الهی آمین🤲🤲

میفهمم گلم خیلی سخته 

اوضاع واسه همه الان واقعا سخته

خدا به هپمون رحم کمه زودتر صاحب خونه شیم اوضاع مستاجری واقعا افتضاحه

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
انشاالله الهی آمین🤲🤲میفهمم گلم خیلی سخته اوضاع واسه همه الان واقعا سختهخدا به هپمون رحم کمه زودتر ...

الهی آمین عزیزم🌱♥️

ممنونم از همدردیت💖💖💖

چند ماهه اومد وامت ؟

ما در خواست دادیم شوهرم پیگیر بود سفت و سخت بعداز دوسه ماه دادن بهمون

باید پیگیر باشی وگرنه کسایی بودن تا ۹ ماه هم نگرفته بودن

وام اشتغال زایی بود جواز کسب خیاطی خانگی ازاین سایت مجوزا یه روزه گرفتیم دادیم به کمیته امدا برا وام ...

سلام شما از کدوم سایت بگیرم مجوز و اینکه من زیر پوشش کمیته نیستم میتونم وام بگیرم؟و اینکه بعد وام میان ببین چرخ هارو؟لطفا اگه میشه ج بدید