در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
کج و کوله نهههههههههههه.نزدیک عملم هست.اولین مورد هست در مورد کج بودن.ای بابا...
اره منم تا حالا کجی رو نشنیده بودم.ولی خب اگه بخوام از روی کامنتها و شنیده ها و دیده های خودم بگم از قارونی واقعا من نود درصد رضایت شنیدم.اون ده درصد هم طبیعیه به هرحال.شایدم بعضیا تو کامنتا الکی میگن.آدم نمیتونه اعتماد کنه.همونطور که اگه یه نفر زیادی به به چه چه کنه ادم شک میکنه به نارضایتی زیاد هم باید شک کرد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها من دیروز مطب ابیانه بودم. با چند نفر صحبت کردم همه راضی بودن. یه بینی گوشتی بود که 3 ماه از عملش گذشته بود به نظرم بزرگ اومد ولی کاملا مشخص بود که پوست ضخیمی دارن و خود اون خانمم گفت که دکتر بهش گفته بود بیشتر از این نمیشه کوچیکش کرد. عکس قبل از عملو نشونم داد به نسبت بینی قبلش خیلی خیلی بهتر شده بود میگفتن انحراف شدید هم داشتن خلاصه بینی سخت و پردردسری داشتن که نتیجه نسبتا خوب بود. با یه خانم دیگه ای صحبت کردم با وجود اینکه 3-4 ماه از عملشون گذشته بود واقعا بینیشون فوق العاده بود یعنی همونی بود که من میخوام. بینی استخوانی داشتن و عکس قبلشون هم نشونم دادن میشد حدس زد که بینی شون به این خوبی بشه. خوش به حالشون واقعا😊 (بچه ها این عالی بودنی که میگم فقط نظر و سلیقه منه واقعا از بینیش خوشم اومد شبیه کارای پیج اینستا دکتر بود ظریف و طبیعی و کاملا متناسب با صورت😍) با یه خانم دیگه صحبت کردم یک سال از عملش گذشته بود و بینی کاملا طبیعی داشت شاید بشه گفت نمیشد فهمید عمل کردن یا نه. آهان اینم بگم هیچکدوم از بیمارا جای بخیه و اینا نداشتن. با یه خانم دیگه صحبت کردم بینی شون کوچیک نبود اما به صورتشون میومد. طبیعی بود و هیچ مشکلی نداشتن میگفتن سختیش چند روز اول که نباید چیزای سفت بخوری. یه خانم دیگه هم بودن تازه گچشون رو باز کرده بودن شکل بینی معلوم نبود ولی ازشون در مورد تنفس پرسیدم گفتن خوبه. خلاصه اینکه بینیا شبیه هم نبود نتیجه گیریم این بود که بینی هر کس به نسبت چیزی در میاد که قبلا بوده یعنی تغییراتو باید با بینی قبل خود اون شخص مقایسه کرد و انتظار معجزه نباید داشته باشیم. در کل بینیا رو صورت نشسته بودن یعنی حس نمیکردی یه چیز مصنوعی گذاشتن رو چهره افراد لاقل برای چند نفری که من دیدم اینجوری بود. امیدوارم توضیحاتی که دادم به دردتون بخوره (چقدر حرف زدم😂)
سلام دوستان من در حال تحقیقم میخوام بینیمو که نوک گرد و کوشتی داره عمل کنم..در کل هم مشکل زیادی نداره اینکه میگن گوشتی ازین خفنا نیست..دکتری که گوشتی خوب عمل کنه رو معرفی میکنید?
بله ديشب مطب بودم،باز هم زير بار نميرفتن كه مشكل از بيهوشي بوده، حتي وقتي تاييديه دكتر قلبو دادم، ام ...
قطعا اون ها به این راحتی اشتباهشون رو نمیپذیرند هم از لحاظ مادی که خوب به هر حال یه مبلغی رو ازدست میدن وباید پرداختی شمارو بهتون برگردونن
و هم اینکه قبول این اشتباه ،خیلی براشون هزینه زا خواهد بود،چون بیمار تا آستانهء ایست قلبی رفته و اگر این ثابت بشه خیلی برای بیمارستان و خصوصا دکتر بیهوشی گرون تموم میشه ..
و چون معمولا مردم ما تا انتها پیگیر این مسائل نمیشن،اونها هم به این حق خوری ها عادت کردن ..