2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تست نداد مقاومت کرد معلومه دیگه معتاده

اره مقاومت میکنه بحث و جدل راه میندازه که اگر معلوم نشه طلاقت میدم چون اون زندگی دیگه واسه من زندگی نمیشه و ازین حرفا تا من بترسم .نمیدونم چطور ثابت کنم

نمیخوام ناراحتت کنم فقط میخوام ب خودت بیای زندگی کردن با این آدم عاقبتی نداره، تازه هنوز نامزدی، ادامه پیدا کردنش اشتباه محض، تمومش کن و خودت رو همین الان راحت کن، شک نکن معتاده، خودشم ک گفته معامله میکنم، معامله کردنش هم ظلم و استرس درحقت هنوز نرفتی زیر یه سقف باهاش، خودت رو از دستش راحت کن

آزمایش اعتیاد برای عقد مشخص میشه کهی سوال؟؟؟ مگی کسی هنوز تریاک مصرف میکنه؟؟؟

میعنی دو هفته سمت مواد نرن تو آزمایش مشخص نمیشه .تو آزمایشش حتی سیگار هم نشون نداد ولی الان سیگار میکشه

چهار بار هست توی خونش وسایل مربوط به تریاک میبینم .میگم اینا چیه میگه من فقط معامله میکنم ولی نمیکشم ...

اولا دروغ میگه می‌کشه دوماً خرید و فروش وپول حروم هم خودش مسیله هست 

بعدم این اصلا منطق ندارها ها یعنی چی باج میخواد تهدید می‌کنه 

دوران عقد برای این چیزا هست دیگه طرف رو بشناسی با این زندگیت نمیشه طلبکاره محض هست 

خودتم میدونی که می‌کشه دیگه آزمایش چی میخوای ببری 

به فکر حرف مردم نباش اصلا کسی براش مهم نیست فردا بری عروسی کنی با بچه بدبخت بشی همون پدرتم دیگه راهت نمی‌ده بر ا بچت رو نمیاره 

اگه قبول کنی زندگی کنی دیگه هیچ وقت نمیتونی اعتراض کنی چون دیگه قبول کردی  وحق نق نداری چون خودتم میدونی پول مواد دادن خطر خرید و فروش مواد واین رفیق بازی که ادعاشو داره بزرگ کردن بچه با پول حروم مواد فروشی و اینکه زندان بره فرش زیر پات رو بغروشه بده مواد بد خلقی وخماری همه رو میتونی یک عمر بکشی چون تا بچه رو هم بدبخت کنی 

اگه همسرت قبول کرد که اعتیاد داره وبیاد ترک کنه وحق طلاق و..رو داد وکار درست پیداکرد دور مواد فروشی ورفیق بازی نرفت زندگی کن ولی اگه قبول نکرد شک نکن باید جدا بشی همین الان وخدارم شکر کن اقلا شانس انتخاب درست رو از خودت نگیر خوشبخت شدن 

اره مقاومت میکنه بحث و جدل راه میندازه که اگر معلوم نشه طلاقت میدم چون اون زندگی دیگه واسه من زندگی ...

ببین شوهرمنم سه ساله میدونم مواد میکشه این رازی هست که فقط خودم وبچه هام خبر داریم چاره ای ندارم باید زندگی کنم به خاطر بچه هام  تو الان بچه نداری من جرات ندارم به کسی بگم چون بچه هام بزرگن به روی خودش هم نمیارم چون میدونم ادمی نیست که ترک کنه قیافش هم اصلا معلوم نیست حالا چکارمیکنه خدا میدونه 

تو بچه نداری اول راهی میتونی خودتو نجات بدی

2810