2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
بچه ها كسي دكتر ارسطو اشتري رو ميشناسه؟من تو اينستا كارشونو ديدم  طبق اصول عمل ميكنه الكي دست ن ...

منم کارای اشتری رو امروز دیدم خوشم اومد. اینکه عمل بسته میکنه دوست دارم. کاراشم بد نبود

مطب گردی 
سلام دوستان..ممنون میشم اگه در مورد دکتر کامیابی و دکتر محسنیان اطلاعی دارید بگید..بینی من گوشتی و ا ...

من تو پیج محسنیان بودم خیلی خوشم اومده بود همه بینیا خوشگل و تر تمیز و صاف صوف بودن. یبار زیر یکی از عکسا گفتم این عکسا طبیعی ان و فتوشاپ نشدن؟ بلاک کردن بنده همانا و شوت شدن از پیجشون به بیرون همانا. 

ولی اگر کاراش همونی باشه که تو میجش بود من خیلی دوس داشتم 😞😞😞😞

مطب گردی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان توروخدا اگه کسی شماره مطب دکتر گلجانیان تبریزی رو داره بهم بده....هرچی میگردم نیست....:( ...

سلام عزیزم ملاصدرا بین چمران و بهایی جنب بقیه الله ساختمان اریا طبقه دو واحد هشت     در ضمت عزیزم شمل نمونه کاراشونو دیدید؟ کارش خوبه؟

سلام.سالها پیش عضو بوذم اما نام کاربری رو یادم‌نیست مجدد عضو شدم. مدتیه مشغول خوندن تمام پستها بودم. ...

بينيتون گوشتيه؟يعني كاملا در موردش تحقيق كردين و مطبشون رفتين؟؟دليل انتخابتونو بين اينهمه دكتر ميشه بگين؟

من تو پیج محسنیان بودم خیلی خوشم اومده بود همه بینیا خوشگل و تر تمیز و صاف صوف بودن. یبار زیر یکی از ...

واااا چه شك داشت به خودشون كه بلاكتون كردن ،مگه چي گفتين كه انقد بهش برخورده ،يه نكته ديگم داره پيجش كه شك برانگيزه اونم اينكه فقط چند تا پست اخر كامنتشون بازه ،معلومه يه جاي كار ميلنگه 

واااا چه شك داشت به خودشون كه بلاكتون كردن ،مگه چي گفتين كه انقد بهش برخورده ،يه نكته ديگم داره پيجش ...

دقیقاااا یه مدت کوتاه بازه کامنتا بعد میبنده. نظر منفی اصلا وجود نداشت فقط تعریف و تمجید. که بعد از بلاک شدن دلیلشو فهمیدم

مطب گردی 
چه خوب خداروشکر الان ورم و کجی بینیت درست شده؟؟😊😊😊

اره دیگه کجی بینیم از بین رفت....ورمم کم شده ولی سیر کاهش ورمم ده روز اول عالی بود الان که یک روز درمیان چسب عوض میکنم خیلی کم ورمم هر روز کم‌میشه مثل ده روز اول نیست که خیلی خیلی ورمم کاهش داشت ... ولی مثلا بعد یک هفته بابام دیدیتم گفت وای چقدر ورمت کم شده ولی خودم اونقدر حس نمیکنم 

سلام گلی جون  من تازه اومدم تو این تاپیک. تبریک میگم واسه بینیتون.  چند وقته عمل کردین؟ ...

سلام عزیزم . من ۴ دی ماه عمل کردم ....بینیم ورم داره ولی در کل راصی هستم ازش ... وقتی حجم زیاد ورمم از لین رفت تازه مشخص شد بینیم چی هست و دوسش داشتم ولی باز هم وزمم زیاده هنوز 

وااای چه ترسناک. منم میترسم طاقت این وضعیتو نداشته باشم سکته کنم قبل ازینکه کبودیا و ورم بره😣😣😣😣

عزیزم... به نظر من از تجربه من استفاده کن و تا چندین وقت جلو اینه نرو ... به نظر من روز گچ برداشتن تا ده روز بعد نباید اینه رو نگاه کرد

خیلی بهتره ... روزی که گچ برداشتم اصلا روز خوبی نبود برام .... ولی یک هفته بعد گچ که چسب بینیمو بردا ...

سلام گلی جون خوبی؟ داشتم تاپینگ رو میخوندم متوجه شدم با دکتر ابیانه  عمل کردی

مبارکت باشه عزیزم انشاالله نتیجه دلخواهت رو بگیری💗💗

منم خیلی وقته دنبال دکتر میگردم خیلی از دکترا رو از لیستم حذف کردم 

بینی من غضروفی استخوانیه و یه مقدار نوکش بزرگه البته ناگفته نمونه که سر پایین هم هست یه مقدار

نظرت رو راجب ایشون و عملت و کلا هر چیزی که فکر میکنی لازمه بدونم میشه بهم بگی و راهنماییم کنی؟💜خیلی عمل هایی که تو پیچ اینستا گرامشون هست میپسندم اگه واقعا اونجوری میشه خیلی عالیه میشه راهنماییم کنی؟💜

راستی هزینه چقد گرفت ازتون؟

دکتر هایی که قصد عمل باهاشون داشتید کیا بودن؟

ببخشید که اینقد سوال میپرسم تو این شرایط که تازه عمل کردین😅💗شرمنده بخدا💗💗منتظر جوابتون هستم عزیزم

2810