2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا کاری نیست که ادم بخواد عجله ای انجام بده.

راستش من تصميمم راسخ بود كه قبل عيد انجامش بدم كه تو عيد دوره نقاهتو بگذزرونم و استراحت كنم اما ديدم واقعا نميشه با عجله برم واسه عمل به هواي استراحت بيشتر 

[QUOTE=79932544]فکر کن تا مهر صبر کنم اخرم هیچی به هیچی بشه. کسی با ابیانه عمل نکرده یا نرفته مطبش؟  یکم اطلاع ...[/QUOسلام

شما چند صفحه ی پیش را نگاه کن

یه خانمی به اسم گلی با دکتر ابیانه عمل کردن

خداروشکر تا حالا که راضین فکر کنم دوهفته از عملشون میگذره

الان با چسب که جیزی از کجیش معلوم نیست ... فعلا دارم صبرررر میکنم .... راست میگن که عمل بینی آزمون ...

سلام گلی جون 

من تازه اومدم تو این تاپیک. تبریک میگم واسه بینیتون. 

چند وقته عمل کردین؟ الان در چه شرایطی هست بینیتون؟

مطب گردی 
یا خدا الان رفتم‌نگاه کردم زیر هیچ کدومش نبوووودد. یعنی این توهمو از کجا اوردم. این همه مدت فکر میکر ...

اره منم قبلا دیده بودم نوشته جراحی بسته.

تازه من شنیده بودم بسته جراحی میکنه اکثرا

سلام ...  امروز رفتم واسه برداشتن گچ ‌.... اول بخیه هامو کشید ... هفت تا بود بیرون .... ...

وااای چه ترسناک. منم میترسم طاقت این وضعیتو نداشته باشم سکته کنم قبل ازینکه کبودیا و ورم بره😣😣😣😣

مطب گردی 
الان تو گچی؟ کاش یه عکس از همینجوریت بدی😕😔😔 بعد شما مطب رفتی دیدی بینیا رو ؟

اره عزيزم تو گچه اره بينيارم ديدم عالي بودن 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
تصميم گرفتم فعلا عقبش بندازم حداقل بتونم دوجارو برم ببينم ،عمل بيني عجله يي اشتباهه

سلام.سالها پیش عضو بوذم اما نام کاربری رو یادم‌نیست مجدد عضو شدم. مدتیه مشغول خوندن تمام پستها بودم.من هم دکتر یحیوی رو انتخاب کردم.قراره اگر اسفندماه کنسلی داشتن بهم اطلاع بدن.

2810