2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سلام آمین خانوم......چه خوبه اینجایین.به عنوان کسی که تجربه دارین واسه بینی عملی چیز خاصی الان مد نظ ...

سلام 

چند روز پیش یکی از دوستان پست های دوسال پیش رو لایک کرده باعث شد سر به تاپیک بزنم و دست بر قضا دیدم که تاپیک فعال هست.اتفاقا یه چیزایی رو می خواستم بگم.به عنوان کسی که از تاریخ عضویتم تا سال ۹۵ مشغول تحقیق راجع به این کار بودم باید بگم که بهترین دکتر وجود نداره بلکه بهترین دکتر یه چیز شخصیه که برای خودِ شما وجود داره و به سلیقه اتون بر می گرده عکس زیاد ببینید تا بفهمید چه چیزایی دوست دارید و چه چیزایی رو نمی پسندین اون عکس رو به دکتر نشون بدین ولی نه برای اینکه شبیه اش بشید بلکه دکتر سلیقه ی شما رو متوجه می شه من خیلیا رو دیدم که می گن بینی طبیعی می خواییم ولی وقتی عکس نشون می دن متوجه می شی که بینی فانتزی و یا نیمه فانتزی میخوان و خب بعد از عمل به خاطر همین اشتباه ناراضی هستن.

اینکه از اطلاعات بچه های اینجا استفاده کنید خیلی خوبه ولی خب ممکن تعریف دونفر از زیبایی بینی خیلی متفاوت باشه.من یک بینی طبیعی می خواستم واصلا دلم نمی خواست تابلو عملی باشه😄😄😅😅😅😅 بیشتر روی رفع ایرادها تاکید داشتم و خوشبختانه دکترم دقیقا با معیار های من همخونی داشت و باعث شد که در پایان کار و الانم بعد از دوسال بسیار راضی باشم.اگر از دکتری یه بار بد شنیدید یا ناراضی دیدید روش قلم نگیرید و اگر تعریف زیادم شنیدید برا اساس اون شتاب زده عمل نکنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه از اطلاعات بچه های اینجا استفاده کنید خیلی خوبه ولی خب ممکن تعریف دونفر از زیبایی بینی خیلی مت ...

سلام ممنون از راهنمایی و اطلاعات خوبتون.ینی اگه بینیمون زیاد بد نیست به دردسر بعد از عمل نمی ارزه واقعا؟؟؟

راستی دکترتون کی بود؟

سلام ممنون از راهنمایی و اطلاعات خوبتون.ینی اگه بینیمون زیاد بد نیست به دردسر بعد از عمل نمی ارزه وا ...

واقعیتش اینِ که هر عملی ریسک خودش رو داره و بینی کم ایراد یا بی ایراد از نظر من ارزش ریسک رو نداره چون ممکن هست که خوبم از آب در نیاد اونوقت به دردسر می افتید دیگه به هیچ دکتری هم نمی تونید اعتماد کنید و ریسک عمل ترمیمی از عمل اول بیشترِ وقتی روی صورت عمل انجام می دید واقعا استرس داره.منم با دکتر ابیانه جراحی کردم 

خیلی ممنون از nana و نویددد و آمین عزیز

ممنون که راهنماییم کردین

احساس میکنم واقعا بینیم به عمل احتیاج داره و دلم میخواد کاملا طبیعی عمل بشه.

ممنون از نویددد که توضیحات عالیی از پزشکهای مطرح تهران و از موقعیت مطب و حال بیمارهاشون دادن.

من احتمالا انتخابم دکتر ابیانه باشه

البته هنوز تصمیم قطعی نگرفتم بازم ممنون میشم اطلاعاتتون را در اختیار ماهم بگذارید.

سلام  چند روز پیش یکی از دوستان پست های دوسال پیش رو لایک کرده باعث شد سر به تاپیک بزنم و دست ...

اوکی.حتما این کار راانجام می دهم(انتخاب عکس).من هم دکتر شما را انتخاب کردم.به نظرتون پره ها را باز کنه میتونه متقارن دربیاره،خودشون گفتن سر عمل تصمیم میگیرن باز بشه یا نه(من دوس دارم باز بشه) .آخه سر بینی من یه کم پهنه و یه گردی سرش هست انگار.در مورد پره ها، پره های بینی هایی که خودش عمل کرده نه خوبه نه بد.نمی دونم چطور بهش بگم که متوجه بشه چی میخوام.یه کم حالت دار تر باشه انگار قشنگ تره.پره های بینی شما رو چطور درآورده؟(سواالای سختی میپرسم).تیغه بینی تون بلند نیست؟اشکال ایرادی میبینین الان؟

سلام لطف میکنین من را راهنمایی کنین؟ خانواده ی ما کلا همه احتیاج به عمل جراحی بینی دارن اما متاسفان ...

عزیزم سنت بالانیست که اینطور میگی .... بعدم دور از جون چرا مردن ‌..... پیرمرد ۹۰ ساله از عمل قلب باز سالم میاد بیرون این که عمل بینی هست ...من میگم عمل کن و از زندگیت لذت ببر

ببخشيد شما بيني تون گوشتيه ؟يعني بنيادي از دكتراي ديگه كارش بهتره؟هزينه ش چقدره و چطوره نوع بيني كه ...

من استخوانيم

عزيزم من هيچ تضميني نميدم كه اين دكتر از بقيه بهتره هزينش بين٥تا٧تومنه تمام بيني هارم طبيعي عمل ميكنه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
واقعیتش اینِ که هر عملی ریسک خودش رو داره و بینی کم ایراد یا بی ایراد از نظر من ارزش ریسک رو نداره چ ...

منم سه شنبه پیش با دکتر ابیانه عمل کردم دل تو دلم نیست که فردا برسه و گچ رو بردارم .... من تمام استرس و دلشوره ام از روز برداشتن گچ بود

در مورد دکتر حسنانی هم اگر کسی اطلاعاتی داره لطف کنه و بگه. ممنون.

جزو دکترهای پرریسک هستن و خرابکاری داشتن. منم اول ازش خوشم میومد اما توی چن جا و توی اینستا کامنت های منفی راجع بهش دیدم.  

منم سه شنبه پیش با دکتر ابیانه عمل کردم دل تو دلم نیست که فردا برسه و گچ رو بردارم .... من تمام استر ...

مبارکه عزیزم ایشالا بینیت خیلی زیبا بشه.

حتما فردا به ماهم خبر بده

سلام لطف میکنین من را راهنمایی کنین؟ خانواده ی ما کلا همه احتیاج به عمل جراحی بینی دارن اما متاسفان ...

اگه پزشک خوب انتخاب کنی دیگه از بیهوشی هم نمیترسی.  منم دوس دارم عمل کنم اما هنوز رضایتی نگرفتم از خانوادم.  خانوادم چن تا دماغ خوکی دیدن. تصورشون از عمل دماغ اینه که ینی دماغ خوکی. 

2810