2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
وای آخی چقد سخت بوده واست...باشه حتما انجام میدم.میگن باید راه هم زیاد بری.تحرک هم باعث میشه تامپون ...

اره الان تنفسم بهتره خیلی ولی خب باید مدام شست و شو بدم با سرم. والا به من گفته بود سه روز اول استراحت مطلق 

شاید فردایی نباشه 💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ب من یه پمادی گفتم ،100به بالاس  نميخوام تا این حد  میشه اسم همین و بهم بگ ...

کرم contractubexاون زمان فک کنم ۵۰ الی ۶۰ قیمتش بود

کرم سیکاتیو اگه اشتباه نکنم مارک اوریاژ.

گوشت اضافه اوردن ربطی به کرم نداره.اگه جراحتون جراح پلاستیک باشه و بینی رو خوب بخیه بزن با زن این کرم ها هیچ ردی نمیمونه.

بچه ها تا کی نباید غذای تند بخوریم بعد عمل؟ و تاچه موقعی غذای کم نمک باید بخوریم 

غذای تند اگه باعث عطسه میشه بهتره تا ۴۵ روز استفاده نکنید.مصرف نمک کم برای هر چه زودتر و بهتر رفع شدن ورم هست که بهتره تا مدتی کم مصرف بشه.

مرسی دوستی. خب چرا بهش زنگ نمیزنی مگه شماره مستقیمشو نداری؟؟؟ 

نه ندارم 

شما ميتوني شمارشو بهم بدي

فقط ميخوام وقتمو كنسل كنم فعلا 

از طرفي هم نميتونم برم اين همه راه حضوري ممنون ميشم راهنماييم كني

بچه ها چه چیزایی برای کاهش ورم خوبه ؟ چیا باعث میشه ورم بینی زیاد تر بشه؟

آب کرفس با آب سیب قاطی کن بخور،آب هویج دمنوش بابونه عالیه چای سبز و همین طور کلا خوردن مایعات موثر هست از چیزای شور و تند و فست فود هم حداقل سه ماه پرهیز کن

2810