2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
مل مل کجاااایییییییی الین جون ایشالله بینیت خیلی خوب شده باشه بچه هایی که از ابیانه پرسیدین از لحاظ ...

الانم راضی هستید منم دیروز رفتم پیشش بینبم خیلی کم مشکل داره همه میگن عمل نکن مفرد یجوری بوداخلاقش دودقیقه بیشتر مساوره نداد بجاامیددادن گفت همله دیگه ممکنه خراب بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کاش یه گروه ت *لگرام بزنید اونجا راحت تر بتونیم حرف بزنیم و عکس بذاریم

من یکی الان درست کردم هرکی دوست داره جوین شه اینم لینکشه :

https://t.me/joinchat/C4w6SEl88xZvX3__cQQbeg

گروه صحبت در مورد عمل بینی

و ابنکه میگن پوستت ضخیمه یعنی چی یعنی عملش بد میشه؟؟؟

یعنی پوست روی بینی زیاده و امکان مانور روی بینی و ظریف کردنتش یه خورده سخته البته بستگی به جراحش داره هرچی جراح وارد تر باشه راحت تر میتونه ولی مثلا منم بینیم ضخیمه و چند مشاوره اول پشیمونم کردن

شاید فردایی نباشه 💙
یعنی پوست روی بینی زیاده و امکان مانور روی بینی و ظریف کردنتش یه خورده سخته البته بستگی به جراحش دار ...

یعنی شماعمل نکردید؟دکتر مفرد نمیدونید کارش چطوره؟من عمل طبیعی میخام 

کدوم احمدی؟

غلامرضا احمدی

.پاسداران

یکی ام اومده بود بعد از یک سال ورم داشت به نظرم عکسای قبلشم خواستم ببینم که نداشت خودش راصی بود اومده بود کورتون بزنه که دکتر براش نزد

غلامرضا احمدی .پاسداران یکی ام اومده بود بعد از یک سال ورم داشت به نظرم عکسای قبلشم خواستم ببینم ک ...

نظرتون نسبت به بیمارای دیگه چی بود؟ بینی بدون چسب  هم دیدید؟

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
2810