2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

سلام من پیش دکتر مهدی احمدی عمل انجام دادم همینطور شوهرم و خواهرم و البته جمع کثیری از فامیلامون . 

کارش طبیعی 

هر کسی با کس دیگه فرق می کنه 

بعد از عمل خیلی درد و خونریزی نداشتم 

بویایی به شدت خوب شده 

8 ساله عمل کردم الان هزینش 8 تومن شده ولی خیالم ازش جمعه که میگم من حداقل 100 تا از مریضاشو از نزریک دیدم

دوستان اگر میشه راهنمایی کنید بین یحیوی و سجادیان و قارونی کدوم برای بینی گوشتی مناسب ترن؟

دوست خوبم باز شدن پره بینی به بینی خودت مربوطه ن به دکتر ولی من اسم یحیوی رو زیباد شنیدم البته پدرش ولی الان خیلی پیره و تو اطاق عمل خودش عمل نمی کنه

من خودم پیش دکتر مهدی احمدی عمل کردم و حدود 100 تا از مریض هاشو دیدم کارش طبیعی و بدون عوارضه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

من بینی گوشتی داشتم که خیلی حفره هاشم بزرگ بود

رفتم پیش خانم دکتر ماریا مرادی عمل زیبایی رو انجام دادم خیلی الان فرم بینی ام قشنگ شده ایشون واقعا کارشون عالیه ۰۹۳۵۳۲۲۹۱۰۰-۸۸۷۸۳۹۷۳

سلام 

خواهرم بینی اش گوشتی و نا فرم بود تو صورتش

خودش خجالت می کشید

تا اینکه بالاخره رفت برای جراحی 

خیلی از عمل هم می ترسید الان که عمل انجام داده خیلی راضیه و اصلا دوره نقاهت بلندی نداشت

خانم دکتر ماریا مرادی خیلی خوب براش عمل انجام داد.۰۹۳۵۳۲۲۹۱۰۰-۸۸۷۸۳۹۷۳

سلام بله من بادکتر بصام عمل کردم حدود3ماهه بینیم قوز افتادگی داشت پره های بینیمم بزرگ بود الان همه ی ...

مرسی عزیزم که جواب دادی اگه براتون مقدوره عکس بینیتون رومیزاریدببینم؟

دكتر خشايار احمدي واقعا بدترين و بي مسئوليتترين دكتر ببني كه داغون ميكنه هيچ زير بارم نميره بعدشم تهديدت ميكنه ميگه پدرم وكيل گول ظاهرش و عكسهاي فتوشاپش نخورين خيلي از بينارها هم ميده دستيارش روزي دوازده تا عمل گندي ميزنه به صورتتون هيچ دكتري نتونه درسش كنه تروخدا پيش اين ادم نرين

دكتر خشايار احمدي واقعا بدترين و بي مسئوليتترين دكتر ببني كه داغون ميكنه هيچ زير بارم نميره بعدشم تهديدت ميكنه ميگه پدرم وكيل گول ظاهرش و عكسهاي فتوشاپش نخورين خيلي از بينارها هم ميده دستيارش روزي دوازده تا عمل گندي ميزنه به صورتتون هيچ دكتري نتونه درسش كنه 

دكتر خشايار احمدي واقعا بدترين و بي مسئوليتترين دكتر ببني كه داغون ميكنه هيچ زير بارم نميره بعدشم تهديدت ميكنه ميگه پدرم وكيل گول ظاهرش و عكسهاي فتوشاپش نخورين خيلي از بينارها هم ميده دستيارش روزي دوازده تا عمل گندي ميزنه به صورتتون هيچ دكتري نتونه درسش كنه تروخدا پيش اين ادم هرگز نرين ببني منو خراب كرد

دكتر خشايار احمدي واقعا بدترين و بي مسئوليتترين دكتر ببني كه داغون ميكنه هيچ زير بارم نميره بعدشم تهديدت ميكنه ميگه پدرم وكيل گول ظاهرش و عكسهاي فتوشاپش نخورين خيلي از بينارها هم ميده دستيارش روزي دوازده تا عمل گندي ميزنه به صورتتون هيچ دكتري نتونه درسش كنه تروخدا پيش هركي ميرين پيش احمدي نرين

دكتر خشايار احمدي واقعا بدترين و بي مسئوليتترين دكتر ببني كه داغون ميكنه هيچ زير بارم نميره بعدشم تهديدت ميكنه ميگه پدرم وكيل گول ظاهرش و عكسهاي فتوشاپش نخورين خيلي از بينارها هم ميده دستيارش روزي دوازده تا عمل گندي ميزنه به صورتتون هيچ دكتري نتونه درسش كنه تروخدا پيش اين ادم نرين

pariesly جان نمیگم که عمل نکن.الانم که مشخص شد روحیت حساسه و کلی میترسی از بد شدن من دکترای زیادی رو ...

خواهشا از دکتر حمیدرضامفرد مطمئنید؟ ۲ وم خرداد پیشش عمل دارم استرسم فقط اینه که تغییر نکنم 😑 چون خیلی ناامیدم کرد اما من بینیم بینهایت سادس و غضروفیه

واقعا جدی میگين?? من میترسم ديگ بهوش نیام و بمیرم  خیلی میترسم شما هم همینطور بودي

امیدوارم عملت خوب پیش رفته باشه و دیده باشی نه درد آنچنانی داره نه ترس، خوش هم میگذره 😊

2810