2777
2789
نه ، دفع به شکل مایع معمولا بعد از اسهال اتفاق میوفته

اب نیست

انگار اون ناحیه مرطوبه با بوی بد

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم وقتت بخیر ما تویه طب سنتی امثال شما زیاد دیدیمعلت بواسیر و شقاق رسوب سودا و سردی درناحیه مق ...

عزیزم اب بدبو هم داشتن؟ مطمینی؟

سلام گلم وقتت بخیر ما تویه طب سنتی امثال شما زیاد دیدیمعلت بواسیر و شقاق رسوب سودا و سردی درناحیه مق ...

تو نت خوندم نوشته بود اب بدبو نشونه ی بیماری بنام فیستول هست ک باید عمل بشه مثل بواسیر و شقاق با طب سنتی رفع نمیشه اونقد میترسم

آره حتی خونریزی هم میکردن..ولی خداروشکر مشکلشون بدون عمل رفع شداصلا زیربار عمل نرید چون اصلا خوب نمی ...

عزیزم کامنت بالاییمو جواب میدی ذهنم خیلی مشغوله

شاید عفونت کرد بواسیر وشقاقت قرص مترونیدازول بخور بعد یه چیزی هست اسمش حاوی بابونه است می‌ریزی تو تشت آبم می‌ریزی التهاب عفونت میگیره متاسفانه اسمش یادم نیست شکمت هم باید نرم باشه

شاید عفونت کرد بواسیر وشقاقت قرص مترونیدازول بخور بعد یه چیزی هست اسمش حاوی بابونه است می‌ریزی تو تش ...

میترسم فیستول باشه

میگن باید عمل شه

حتما دکتر برو 

همه بیماریا با مشورت گرفتن و تجربه بقیه و داروی عطاری خوب نمیشه که 

این مورد شما حتما نیاز به پزشک داره و هرکاری اون درحد تخصصش گفت انجام بده 

پزشک متخصص روزی چندتا مریض مثل شما میبینه اینجا هرکسی از یکی یه چی شنیده تا فوقش تجربه دوتا اطرافیان یا خودشو میگه

2810