2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان چطور میگید بینی گوشتی یا استخونی من از دکتر پرسیدم گفت اینا اصطلاح و من گفتم بینی من کدومدسته گفتن خوبی پوست نازک استخونی و بدی غضروف ضعیف گوشتی رو دارم راستش من نفهمیدم الان کدوم دسته ام و اینکه گفتن غضروف بینیمو تقویت می‌کنند کسی می دونه چطوری؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
سلام دوستان چطور میگید بینی گوشتی یا استخونی من از دکتر پرسیدم گفت اینا اصطلاح و من گفتم بینی من کدو ...

کدوم دکتر رفتی .؟ منظور همونه ضخیم و نازکی پوسته ولیراحتتره بگیم گوشتی استخونی

ریما جان شما راجع به دکتر حسنانی و یزدانفر و بنیادی اطلاعاتی داری؟ منظورت از دکتر عباسی، علی عباسی ...

سلام.یزدانفر قدیمیه و باتجربه.برای کمکارها خوبه.بنیادی نمیدونم.حسنانی هم که از بس همه جا تبلیغ میکنه تو اینترنت نرفتم.

عباسی منظورم حامده.نمیدونستم دوتا هستن

گروه پزشکان حسابی هم عمل قسطی دارن هم قیمتشون خوبه ۲،۸۰۰ هست هزینه عملاشون کارشونم خوبه پیام بدید ادرس کانالشونو میفرستن میتونید نمونه کاراشونو  ببینید شمارشون۰۹۲۲۴۲۴۳۷۳۳ هست

من این ماه عمل دارم خییییییییلی استرس دارم چیکار کنم.راهنماییم کنید خواهشا😢😰😢😰

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
به سلامتی.نگران نباش خوب میشه.طبیعیه.با کی عمل میکنی؟

ن فانتزی.تو تبریز عمل میکنم.اما این چن روز از بس استرس گرفتم میترسم خیلی😩😫😩😫

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
ن فانتزی.تو تبریز عمل میکنم.اما این چن روز از بس استرس گرفتم میترسم خیلی😩😫😩😫

نگران نباش.انشالله که کارای دکترتو دیدی و بهش اطمینان داری. مطمین باش خوب میشه و راضی میشی عزیزم

سلام.یزدانفر قدیمیه و باتجربه.برای کمکارها خوبه.بنیادی نمیدونم.حسنانی هم که از بس همه جا تبلیغ میکنه ...

مرسی ریما جان، من طبیعی میخوام واسه همین از کارای بنیادی خوشم اومده ولی همه نمونه های پیجش استخونین. یزدانفر هم شنیدم که طبیعی کار میکنه ولی هیچ نمونه کاری ازش ندیدم جایی. میشه بپرسم چرا حامد عباسی رو انتخاب کردی، بینی های گوشتی رو خوب عمل میکنه؟

مرسی ریما جان، من طبیعی میخوام واسه همین از کارای بنیادی خوشم اومده ولی همه نمونه های پیجش استخونین. ...

عباسی رفتم بد نبود گوشتیاش .تابلو نبود .البته تو این چهارتا انتخاب چهارممه .

2810