2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای هیچوقت بااشنا معامله نکن 

اگ دوروز دیگ تاپیک نزدی بابام از ۲۰۷ راضی نیست مبگه شوهرت انداخته بهم 

یا شوهرت بگه پرایدو انداخته بهم ۲۰۷ مفت دادم رفت اگ نگفتن بهت بیا تف کن تو صورت من 

من شوهرم ماشین دوستشو واسطه شد داداشش برداره داداش نزدیکتر از جونش چنان دلخوری پیش اومد ۳ ساله رفتو اند نداریم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خب

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

وای هیچوقت بااشنا معامله نکن اگ دوروز دیگ تاپیک نزدی بابام از ۲۰۷ راضی نیست مبگه شوهرت انداخته بهم ی ...

بیا و اینو بفهمون به این نی نی سایتی ها 

نمیدونن چجوری پای معامله و مال که باشه چجوری خانواده ها عین جلاد میشن

بیا و اینو بفهمون به این نی نی سایتی ها نمیدونن چجوری پای معامله و مال که باشه چجوری خانواده ها عین ...

وای دقیقا من شوهرم چهارحلقه لاستیک نو مفت داد به بابام مادرم بعد ۳ سال دهنشو کج میکنه میگ لاستیکاتون کهنه بودن 😑چهارماه استفاده کرده بود شوهرم خواست ماشینو بفروشه گفت به بابات بگو بیاد نوهارو ببره غنیمته من کهنه هارو بندازم بفروشم 

حالا لاستیک های خود بابام تیکه تیکه بود ها 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای دقیقا من شوهرم چهارحلقه لاستیک نو مفت داد به بابام مادرم بعد ۳ سال دهنشو کج میکنه میگ لاستیکاتون ...

میگم که پای این چیزا میرسه دیگه طرف فرقی نداره مامانت باباته خواهرته برادرته !!!!!! یه جوری رفتار میکنن ادم تا عجز داره با آشنا و خانواده بده بستون نکنه 

کلا با آشنا کاری کنی فقط میزنن تو سرت بعدا 

میگم که پای این چیزا میرسه دیگه طرف فرقی نداره مامانت باباته خواهرته برادرته !!!!!! یه جوری رفتار می ...

وای ارع بخدا دیگ لطفم  نمیشه کرد 

برا مادرشوهرم ماهی خریدیم گفت بومیده😑حالا بیشترشو خودش خورد 

از سمت اداره به شوهرم بلیط نیم بها شهربازی دادن دادن مامانم داداشم ۱۰ سالشه ببرتش 

زنگ ک اره اینجا گرمه دستگاه هاش کمه فلانه بقران پشت دستمو داااغ کردم خوبی نیومده به فامیل و اشنا

وای ارع بخدا دیگ لطفم نمیشه کرد برا مادرشوهرم ماهی خریدیم گفت بومیده😑حالا بیشترشو خودش خورد از سمت ...

نه نیومده میدونی چرا 

چون دنبال تقدیر نیستن 

می‌گردن ایراد پیدا کنن....

ماهی بو میده بعد دو لپی میخوره🤣🤣🤣 ای امان ای امان

دیگه محبت نکن  لیاقت ندارن

نه نیومده میدونی چرا چون دنبال تقدیر نیستن می‌گردن ایراد پیدا کنن....ماهی بو میده بعد دو لپی میخوره� ...

الان شوهرم برا خواهرش کار پیدا کرده خواهرش هرروز زنگ میزنه میگه اینجا با من بد‌برخورد میکنن اینجا به ما غذا نمیدن ماشین ندارم برم ‌بیام 

2810