2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام ریما جان اول اینکه بهت پیشنهاد میکنم تاپیک رو بخونید دخترهایی که گفتی خوبن اما خب بستگی به خودت ...

کل اینجارو با اینستا خوندم بعد رفتم مطب گردی حدود بیشتر از ده تا اخرش به این دکترا رسیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مثلا خیلی بامزه اس این طور حرف زدن به شوخی هم اصلا قشنگ نیست

آمین جان راستش من میرم مطب کلا انگار گیج میشم البته یه لیست سوال که فکرمو مشغول کرد لیست گرفتم که از دکتر بپرسم دکتری هم که انتخاب کردم ابیانه کلا از سبک کاراش آنقدر خوشم اومد که هر دکتری هم بعد و قبلش دیدم زیاد به دلم ننشست میخواستم ببینم چیزی هست که نیاز باشه بپرسم و مهم باشه؟راستی بینیت ماشالا چشم نخوره عالی شده احتمالا عکستم تو آلبوم مورد علاقه نشون دکتر بدم  کلا اگر توصیه داری خوشحال میشم بهم بگی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
کل اینجارو با اینستا خوندم بعد رفتم مطب گردی حدود بیشتر از ده تا اخرش به این دکترا رسیدم

خب خوبه که کامل گشتی حالا طبق مشاوره های که شدی و البته معیارات باید دکتر انتخاب کنی به عنوان مثال خیلی ها براشون متخصص گوش و حلق و بینی مهمه اما خیلی ها هم نه فقط تخصص زیبایی هم دکتر داشته باشه براشون کافی حالا این یک مثال بود باقیشم برمیگرده به سلیقه شخصی خود شما 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

عزیزم ممنونم به دماغ من لطف داری شما🤣🤣🤣🤣🤣والا من خودم کلی راجع اشکالت بینی خودم در زوایای مختلف مطالعه کردم کلی در این مورد و کاراهایی که باید انجام بشه صحبت کردم راجع به میزان سربالای اندازه ی سوراخ های بینی و.... چیزایی که بدم می یومد مثل خط پره عمیق وبینی دو تیکه که انگار وسط لوله خودکار گذاستن و پره ها ی بینی از دو طرف زده بیرون واینا بهش گفتم ولی درکل دکتر بیشتر کار خودشو می کنی اما شما باید قبل از عمل کاملا بهش فکر کنی.من این روزا ناراضی بیشتر می بینم از ابیانه تا قبل از عمل من انگار هم راضی بودن .واسه عمل خوب تحقیق کن و عجله نکن والبته من معتقدم عمل بینی مقداری هم شانسی هست.امیدوارم بهترین ها منتظرت باشه

خب خوبه که کامل گشتی حالا طبق مشاوره های که شدی و البته معیارات باید دکتر انتخاب کنی به عنوان مثال خ ...

معیارهای ادما خیلی متفاوته .

مثلا دماغ رو چقدر طبیعی بخاهیم .قوس مثلا داشته باشیم.یا چقدر سربالا باشه.

تا اونجا که من فهمیدم ، پوست خیلی مهمه و هر چقدر دماغ گوشتی تر باشه دماغ سخت تره.

کلا تو انتخاب دکتر برای دماغ گوشتی ، خیلی کار ادم سخت میشه .من هم اولین معیارم تو انتخاب دکتر ، مهارت تو عمل گوشتی بود و دومیش  ابن که دکتری باشه که نه خیلی طبیعی عمل کنه نه خیلی فانتزی 

نگران نباش من خیلی شنیدم که بینی ضربه خورده ولی طوری نشده ضربه ی خیلی شدید و از کنار بینی و نیم رخ & ...

خیلی ممنون امیدوار شدم کارم شده فقط نگرانی و استرس از اول برای این عمل مردد بودم و بیشتر به خاطر همسرم که دوس داشت عمل کردم و با این اتفاق دیگه از زندگی کردن افتادم آخه روحیم خیلی حساسه اصلا طاقتشو ندارم که صبر کنم

خیلی ممنون امیدوار شدم کارم شده فقط نگرانی و استرس از اول برای این عمل مردد بودم و بیشتر به خاطر همس ...

توکل کن عزیزم اگر کبودی واینا نشده فکر نکنم چیزی بشی یکی از بچه ها می گفت در ماشین محکم خورده بود به بینیش هیچی نشده بود.فکرتو الکی مشغول نکن .

خوب هیچ کی راجه به این چهارتا گفتم نظری نداره ؟ عمل نکرده باهاشون؟ یحیوی محبی سجادیان عباسی

ریما جان منم بینیم گوشتیه و طبیعی میخوام تنفسم خیلی برام مهمه اما کلا خیلی ناامیدم چون هر مطبی میرم همه بینی های استخونی اومدن. منم شنیدم یحیوی تبحر تو بینی های گوشتی داره ولی ناراضی هم خیلی داره سجادیانم اخیرا یکی باهاش عمل کرده بود که خیلی ناراضی بود ازش. درمورد علی عباسی فقط اینستاشو دیدم که بینی های گوشتی رو خوب دراورده بود ولی هیچکسی ازش حرفی نمیزنه نظری هم راجع بهش جایی نیست. محبی هم فقط اینستاشو دیدم که اکثرا استخونی هستن خب بینی استخونی رو هم اکثر دکترا میتونن خوب دربیارن

ریما جان منم بینیم گوشتیه و طبیعی میخوام تنفسم خیلی برام مهمه اما کلا خیلی ناامیدم چون هر مطبی میرم ...

گوشتی خیلی مهمه.ولی اگر فکر کنیم که دماغمون بعد عمل شبیه استخونیا میشه ، اشتباست.به نظر من باید با کسی عمل کنیم که نیاد دماغو بترکونه .که دیگه هیچ شانسی نداشته باشیم.فقط بهتره با کسی عمل کنیم که بهترمون کنه .اینطوری کمترین ریسک رو داریم.

در مورد یحیوی چون بسته عمل میکنه کلا یک کم مورد  تردیدمه.چون شنیدم گوشتیا بهتره باز عمل شن.در مورد سه تای دیگه هم که سجادی که بیشتر معروفه به گوشتی.بیشتر ناراضیا که خوندم از این شاکی بودن که تغیرشون کم بوده.اتفاقا تو مشاوره بهتون میگه تغییرتون زیاده یا کمه .اگه واقعا گوشتز هستین و تغییر زیاد میخاهین و گفته که زیاد تغییر نمیکنین ، به نظرم پیشش نرین.

محبی هم استخونیای خوبی ازش دیدم.

عباسی هم بعنوان گزینه اخر بد نبود 

خوب هیچ کی راجه به این چهارتا گفتم نظری نداره ؟ عمل نکرده باهاشون؟ یحیوی محبی سجادیان عباسی

من 1 سال پیش رفتم مطب یحیوی-مشاهده و برداشت من اینکه دکتر یحیوی اون مهارت لازم رو برای جراحی بینی و رفع اشکالات احتمالی و ایجاد یه بینی خوب و ایده ال رو ندارن و فقط بینی های که یه مقدار نیاز به تغییر دارن رو جراحی می کنن و اونم کار شاخصی من ازشون ندیدم.

در مورد مورد دکتر عباسی اگه منظورتون حامد عباسی هست که اونم من رفتم پارسال مطب شون و دکتر خوبی هستن-نارضایتی و مشکل دار ازشون ندیدم-می تونید برید مطب شون و کارها شون رو از نزدیک ببینید.بنظرم قابل پیگیری هستن و خوبه که براشون وقت بزارید تا ببنید چطورن

برای محبی و سجادیان اطلاعی ندارم.

من 1 سال پیش رفتم مطب یحیوی-مشاهده و برداشت من اینکه دکتر یحیوی اون مهارت لازم رو برای جراحی بینی و ...

سلام شما پیش دکتر حامد عباسی عمل کردید ؟میدونید تقریبا هزینه عملشون تقریبا چنده ؟ 

2810