2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

سلام به همه من تازه عضو شدم اگه کسی تجربه داره لطفا جواب بده دارم از نگرانی میمیرم من دو هفته اس عمل کردم و از فرم بینیم راضیم یه پسر دارم که روز دهم یه مشت زد رو دماغم یه قطره خون اومد دکتر گفت فعلا همه چی خوبه ولی تاشیش ماه دیگه که ورمش میخوابه معلوم میشه. ممکنه که چیزیش نشده باشه؟ خواهش میکنم اگه براتون اتفاق افتاد ه بگید

سلام.من هم میخام ماه دیگه عمل کنم.تا الان بالای ده تا مشاوره رفتم.پوستم چربو ضخیمه و جوش هم  بعضی وقتها میزنه.

برای دماغ گوشتیم به این لیست اخر رسیدم.

۱.دکتر یحیوی

۲.دکتر سجادیان

۳.دکتر محبی 

۴ دکتر عباسی.

اگه کسی تجربه های دا ره در زمینه مشاوره و عمل با این ها کمک کنه

ممنون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من هم میخام ماه دیگه عمل کنم.تا الان بالای ده تا مشاوره رفتم.پوستم چربو ضخیمه و جوش هم  بع ...

سلام ریما جان اول اینکه بهت پیشنهاد میکنم تاپیک رو بخونید دخترهایی که گفتی خوبن اما خب بستگی به خودت و سلیقتم داره و درضمن عمل بینی یا هر جراحی زیبایی ریسکه و باید بپذیریم همه دکترها هم عالی عالی میان بهرحال کار بدم دارند باید بری حضوری و کارها و ببینی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

دختر»دکتر

عالی عالی نیستن وای چقدر غلط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
سلام به همه من تازه عضو شدم اگه کسی تجربه داره لطفا جواب بده دارم از نگرانی میمیرم من دو هفته اس عمل ...

عزیزم ایشالا که چیزی نشد ولی خیلی مراقبش باش کار خوبی کردی به دکتر نشون دادی حالا هم چاره جز صبر نیست نگران نباش و همش به خودت بگو چیزیش نشد و قرارهای عالی شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دماغتو بذار لای کتاب محکم کتابو ببند تا دماغت کوچیک شه هه هه

انحرافشم درست میشه دکتر یاشار؟  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم توکل به خدا  ولی خیلی استرس دارم از زندگی افتادم همش غصه میخورم روزای بعد عمل خیلی خوب بود ولی همش کوفتم شد خیلی دوست داشتم اگه برا کسی پیش اومده و بعد هف هش ماه چیزی نشده بهم بگه اصلا امید ندارم

مرسی عزیزم توکل به خدا  ولی خیلی استرس دارم از زندگی افتادم همش غصه میخورم روزای بعد عمل خیلی خ ...

نگران نباش من خیلی شنیدم که بینی ضربه خورده ولی طوری نشده ضربه ی خیلی شدید و از کنار بینی و نیم رخ  رو باید خیلی مواظب باشی

2810