2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

فیلی یعنی دکتر بهت نگفت ک باید بیای خودم واست

چسبو عوض کنم؟ اخه من ب دکترم گفتم من از شهرستان.میخوام بیام بهم یاد بده خودم چسبو عوض کنم, قبول نکرد گفت تا یک ماه فقط من چسبو عوض میکنم

فیلی یعنی دکتر بهت نگفت ک باید بیای خودم واست چسبو عوض کنم؟ اخه من ب دکترم گفتم من از شهرستان.میخوا ...

نه دکتر من فقط دفعه اول خودش زد بعد گفت بیا منشیا واست عوض کنن روزی که دکتر نیست و مطب خلوته

دیگه منم یه بار رفتم پیش منشی پنج تومنم می گیره واسه عوض کردن

الان شهر دیگه اومدم برای یکی دو هفته خودم دیگه باید عوض کنم

قبلا هم که مطب میرفتم دیده بودم منشیا به دخترا می گفتن دیگه خودت یاد بگیر عوض کنی اینجا نیا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مگه این چسب هایی ک میزنن  روی بینی باهم چ فرقی دارن؟؟ اخه من توی همین سایت خوندم یکی از ...

والا من با سامی عمل کردم بعدش اومدم کانادا (بعد 3 هفته) دکتر هم بهم گفت هفته اول تا سوم رفتم پیشش چسبمو عوض کرد. همون هفته دوم بهم یاد داد و بهم گفت چسب زدن بیشتر جنبه روانی داره وگرنه روی فرم نهایی بینی تاثیری نمیذاره. به نظرم خودت یاد بگیر چسب بزن. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
بچه ها مگه این چسب هایی ک میزنن  روی بینی باهم چ فرقی دارن؟؟ اخه من توی همین سایت خوندم یکی از ...

سلام

بعد 1 هفته که گچ و دکتر من برداشت، چسب زد گفت این چسبو خودت عوض نمیکنی یک هفته بمونه میای مطب عوض میکنیم برات.دوباره یک هفته بعد که رفتم چسبو عوض کرد بازم چسب زد گفت اینم یک هفته بمونه بازم.بعد دفعه سوم گفت اگه بخوای میتونی خودت چسبو از این به بعد یک روز در میون عوض بکنی.

زدن چسب باید خیلی با فشار نباشه خیلی هم شل نباشه.

هدف از زدن چسب چسبیدن پوست به استخون بندی جدید بینی و پر شدن فضای خالی بین استخون بندی و و پوسته.

بد زدن چسب باعث تغییر شکل بینی و برامدگی زیر پوست و نافرمی میشه توی هفته های اول بخاطر همین دقت بالایی میخواد زدنش.

اما از هفته سوم به بعد غیر این موارد زدن چسب برای اینه که بیشتر مراقب بینی باشیم.دقت کردهدباشین وقتی چسب ندارین هی دست به بینی میزنیم وقتی چسب داره بیشتر احتیاط میکنیم.

تاثیر چسب بینی توی کاهش ورم بینی خیلی مختصر هست و تاثیر زیادی نداره. 

بچه ها حس می کنم قوسم رفته     ممکنه؟

فکر نکنم بره فقط هی ورم میره و میاد.من دیروز از صبح بیرون بودم تا شب خیلی هوا گرم بود آخر شب که برگشتم همه میگفتن بینیت ورم کرده .واقعا هم ورم کرده بود الان باز ورمش خوابی.

گرما خیلی رو ورم بینی تاثیر داره.من همیشه تو گرما بینیم اذیت میشه مخصوصا گرمای تهران.شما که حالا جنوب هستین .

یه سوال خانم هایی که از عملشون2 ماه میگذره شما از کی روی بینی رو وکس و ماسک گذاشتین.عینک . کی زدین میخوام ببینیم از کی به بعد این کارهارو بکنیم بهتره نظر دکتر های شما چی بوده؟

یه سوال خانم هایی که از عملشون2 ماه میگذره شما از کی روی بینی رو وکس و ماسک گذاشتین.عینک . کی زدین م ...

در مورد چسب زدن و همین طور قوس بینی که فیلی پرسید با  ir موافقم.در مورد وکس واینا من داره می شه ۹ ماه اصلا انجام ندادم حالا حالا هم قصدش رو ندارم تمام چسب زدن ها درجهت فیکس کردن پوست روی بینی هست پس وکس کردن که عکسش هست خیلی ضرر داره.در مورد عینک دکتر گفت بعد از ۴ ماه عینک سبک و بعد از ۶ ماه اصلا هر نوعی هیچ مشکلی نداره ولی من تازه یک ماهی هست که عینک آفتابی رو می زنم خیلی می ترسیدم و وسواس داشتم البته.اگر عینک طبی نمی زنی عجله نکن البته این نظر شخصی منه.

در مورد چسب زدن و همین طور قوس بینی که فیلی پرسید با  ir موافقم.در مورد وکس واینا من داره می شه ...

روی بینی من اخه تنها با وکس و ماسک زغاله که خیلی خوب جوش سر سیاهاش میره .چیکار کنم؟حتی با لایه بردار و محلول دکتر پوستم و ژل شستشو هم موقتا خوب میشه.

عینک طبی تو خونه برای کار میزنم بیرون رفتنی لنز میزارم.عینک سبک یعنی برم بخرم؟باید کلا پس عینکامو عوض کنم همشون دور فلزی و سنگین اند.  

روی بینی من اخه تنها با وکس و ماسک زغاله که خیلی خوب جوش سر سیاهاش میره .چیکار کنم؟حتی با لایه بردار ...

به نظرم اسکراب کن موقتا ولی عینک رو از دکترت حتما سوال من عینک طبی نمی زنم ولی می دونم از چهار ماه می شه عینک زد .

سلام بچه ها

من ۳ماهو نیمه عمل کردم، جای قوزم همچنان برامدس، طبیعیه؟! بعد بین دوتا سوراخای بینیمم کجه به یه سمت، کسی اینجوری بوده تا حالا؟

درست میشه بنظرتون؟؟ خیلی رو نرومه، روند کاهش ورمم هم خیلییی کنده اوووووف  

به نظرم اسکراب کن موقتا ولی عینک رو از دکترت حتما سوال من عینک طبی نمی زنم ولی می دونم از چهار ماه م ...

آمین جون شمام اگه نظری راجب سوالام داری بگو لطفا..نگرانم کرده این سرعت تغییرات کم...

راستی ورم پره چقدطول میکشه بره؟؟ مال من بزرگه نمیدونم چرااا

عسل جان دکترت کی بوده؟

جای قوز اگر ورم باشه تا ۶ ماه کم کم از بین می ره اگر قبل از عمل هم قوز داشتی طبیعیه.بقیه چیزایی که پرسیدی رو من چیزی در موردش نمی دونم ولی ورم تا ماه ۶ مقدار قابل ملاحظه ای کم می شه

به نظرم اسکراب کن موقتا ولی عینک رو از دکترت حتما سوال من عینک طبی نمی زنم ولی می دونم از چهار ماه م ...

پرسیدم گفته از 2/5 و 3 ماه به بعد عینک سبک بزن.گفتم بپرسم مطمئن بشم یه وقت نزنم ضرر داشته باشه.البته بخوامو نخوام عینک آفتابیامو که باید قیدشو بزنم.چون اصلا سبک که نیستن هیچ متناسب با دماغ قبلیمه .عینک طبیم هم میدونم که نمره چشمم عوض شده باید اونم عوض بشه.یه دونه عینک کائوچویی زدم خوب بود یه دونم فریم فلزی خیلی نازک بود خوب بود ولی بی دومه من زود داغونش میکنم ولی چاره چیه.

سلام بچه ها من ۳ماهو نیمه عمل کردم، جای قوزم همچنان برامدس، طبیعیه؟! بعد بین دوتا سوراخای بینیمم کج ...

قوز باید بره مال منم قبل عمل قوز داشت ولی بعد عمل رفته ورم بینی های قوز دار بیشتر تیغه پهنه که اون پهنا ورمه.ولی اگه روی تیغه هم ورم باشه به قول امین جان تا 6 ماه صبر کنید.(یه کاریو دکترم تا 3 جلسه که رفتم روی بینیم انجام داد و یه جور ماساژ بود بار اول وحشتناک درد داشت و دفعات بعدی بهتر بود.برای شماهام این کارو انجام دادن؟بینی رو جوری ماساژ میداد که تیغه بینی رو انگار میخواست زودتر ورمشو بخوابونه از اطراف تیغه بینی رو ماساژ میداد.خیلی کوتاه ولی با فشاری که من فکر نمیکردم به بینی تازه عمل شده بده.)

2810