2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
عزیزم از رو به رو هم دماغت خیلی خوب شده .البته نوکش خیلی غضروفی و گوشتی نبوده مال من و اگه عکس قبلمو ...

اینکه من ۶ ماه رو گفتم به این دلیل هست که بخش عمده ی ورم ها تا اون زمان می ره و بینی کامل جا می افته وگرنه بینی شون خیلی عالی منم گفتم

دکتر من اکیدا اجازه ماساژ و نمیده فقط دو بار که رفتم بینی مو دید ماساژ داد.ازش سوال کردم گفت ماساژ ا ...

شما به گفته ی دکترتون عمل کنید دکتر ما خودش ماساژ یاد می ده با یک کرم مخصوص بعد از هر بار تعویض چسب ماساژ می دیم اما یکی از بچه ها یه مدل ماساژ از اینترنت یاد گرفته بود گفته بود انجام دادم دکتر دعواش کرده بود گفته بود فقط اون ماساژی که گفتم.ماساژ صحیح تو روند چسبیدن پوست به استخوان می تونه موثر باشه.ولی نه هر ماساژی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نامردا اصلا به من در مورد ماساژ چیزی نگفتن     من یه کار بد کردم دستمو کردم تو دماغم آخرش ...

دیگه دست نکن توش اصلا بهش ورنرو چه جراتی داری دختر😀😀😀😀

نترس چیزی نشده با یکبار گشاد نمی شه

بچه ها یه سوال دیگه, کسی هست ک الرژی داشته باشه و بینیشو عمل کرده باشه؟ بعداز عمل بخاطر الرژی اذیت ن ...

من آلرژی فصلی دارم اگر شماهم فصلی هست آلرژی تو اون فصل عمل نکنی راحت تری ولی کلا عمل آلرژی رو بدتر یا بهتر نمی کنه

آمین جان...دستم به دامنت...گفتی که دکتر ابیانه عمل کرد شما رو؟ دکتر 3جور ماساژ تو جزوه شون دادن که ...

ببین من ماساژ اول رو هر دو انگشت نشانه رو استفاده می کردم در دو طرف بینی این توضیح رو جزوه ی من نداشت فکر کنم، الان دیدم .

فیلی جون مبارک باشه عزیز, بینیت خیلی خوشفرم شده, فیلی از عکست مشخصه کبودی هم نداری , واسه کبودی چیزی ...

واسه کبودی قبل از عمل ویتامین سی خیلی توصیه می شه یا به صورت قرص جوشان یا میوه های طبیعی فقط بهتره چند روز قبل از عمل قطع بشه چون ممکنه باعث رقیق شدن خون بشه

شما به گفته ی دکترتون عمل کنید دکتر ما خودش ماساژ یاد می ده با یک کرم مخصوص بعد از هر بار تعویض چسب ...

من به دوستمون فقط اطلاع دادم که دکتر من نظرش چی بوده نه چیز دیگه ای.بعدم سوال کردم ببینم کسی هست که با دکتر خودم(دکتر قارونی) عمل کرده باشه و ماساژ داده باشه و مشکلی نداشته باشه؟

تا جایی که اطلاع دارم شما با دکتر ابیانه عمل کردین و ایشون نظرشون اینه که ماساژ داده بشه.اگه ماساژه من جسارتی نکردم مریض هاشون اگه اینجا هستن میتونند ماساژ بدن.نظر دکتر الویته 100%

من به دوستمون فقط اطلاع دادم که دکتر من نظرش چی بوده نه چیز دیگه ای.بعدم سوال کردم ببینم کسی هست که ...

عزیز دلم اینجا لحن ها معلوم نمی شه 😊😊😊😊😊من منظورم این بود که وسوسه نشی حتما همونطور که دکتر گفته عمل کنید چون پرسیدی کسی ماساژ داده اینو گفتم وگرنه منظور بد نداشتم با لحن مهربون بخونش .باور کنید من مدت ها بود اینجا نمی یومد اونروز همین طوری اومدم دیدم چند نفر تازه عمل کردن بعضیا سوال داشتن یکی از بچه ها دکترشون با من یکی بود گفتم شاید کمکی باشه استرسشون کمتر بشه پس قطعا همتون یه جوریایی دوست من حساب می شید قطعا دلم نمی خواد ازمن دلگیر بشد.🤗🤗🤗🤗🤗

عزیز دلم اینجا لحن ها معلوم نمی شه 😊😊😊😊😊من منظورم این بود که وسوسه نشی حتما همونطور که دکتر گفت ...

اوه نه من ناراحت نشدم من فقط گفتم کسی بد برداشت نکنه من ماساژ نمیدم ماساژ نده. اینجا همه عمل کردند یا قصد عمل رو دارند میدونند چقدر تنوع نظر بالاست.همین چند وقت پیشم گفتم اینجا مطلبی میزارم قصدم تبادل اطلاعاته.خدای نکرده دوستان فکر نکنند اجباری در کاره.  

خود من بعد عملم وقتی اولین بار رفتم مطب با 3 نفری که هر سه مون توی یه روز عمل کرده بودیم سر بعضی چیزها دستور دکتر بهمون متفاوت بود و این عادیه .

بله کاملا درسته مثلا یکی از بچه هایی که بعد ازمن عمل کرده بود دکتر بهش گفته بود تو نیازی به ماساژ نداری نه کرم داده بود نه ماساژ فکر کنید دکترمون یکی بوده .ولی چون گفتی یکی ماساژ می داد گفته کوچیک می شه به اون خاطر گفتم به دستور پزشک عمل کنید💜💜💜💜💜

فاطمه چند وقته عمل کردی؟

سلام عزیزم. ممنون که با حوصله جواب میدی و چه خوش شانسم که دکترت با پزشک من یکی بوده...البته جزوه من عکسی درباره ماساژها نداره.

حالا واسه دومی مجبورم زنگ بزنم از دستیار دکی سوال کنم  

من حدود دوهفته قبل عمل کردم...

این متنی که عکسشو دوباره میذارم...فقط همینو راجع به ماساژ شماره 1 و 2 نوشته...عکس هم نداره...

عزیزم یه ماساژ مالِ روی تیغه ی بینی هست یعنی انگشتتو روی تیغه می گذاری بالاتر از نوک بینی به هیچ وجه ...

آمین جان .. احیانا عکس جزوه که توش درباره ماساژ توضیح بیشتر داده باشه را نداری هنوز؟  

2810