2777
2789
عنوان

میخوام چند روز برم قهر خونه بابام

407 بازدید | 43 پست

دوستان اول اینکه ترو خدا نپرسید ک‌چرا میخوای بری قهر و دیگری اینکه در واقع نمیخوام به مامان و بابام‌بگم اومدم‌قهر فقط میخوام شوهرم کمی آدم بشه بدونه توی هر شرایطی باهاش نیستم و اینکه به مامان و بابام بگم چی؟اگه سراغ شوهرمو گرفتن؟در اصل نمیخوام تصورشون از شوهرم بد بشه ما با هم‌خوب میشیم اما اونا کینه میگیرن بگم چی بهشون 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو رفته یه شهر دیگه کار داشته 

اما اینکه قهر کنی چیزی رو درست نمیکنه 

بشین باهاش صحبت کن 

اگه ادمی نیست که با صحبت درست شه پس همون قهر باش

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

خب میفهمن پیگ مگه اینکه یه شهر دیگ باشن بگی مرخصی نداشت من اومدم چندروز بمونم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

رفته سفر کاری

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

تنها راهش اینه که نری قهر...

نمیگم رفتم قهر فقط میخوام کمی بدون من بمونه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

اینجوری ک تو میگی نری بهتره مطمئن باش صددرصد میفهمن همون خودت میگی وجهه تون خراب نکنید با گفت گو حلش کنید 

من خونه خودم کوچک ترین دلگیری از شوهرم داشته باشم مادرم فوری میفهمه هرچی هم شادوپرانرژی صحبت کنم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو رفته یه شهر دیگه کار داشته اما اینکه قهر کنی چیزی رو درست نمیکنه بشین باهاش صحبت کن اگه ادمی نیس ...

با صحبت نهایت دو روز تاثیر داره بعد روز از نو روزی از نو

حالا تو کدومی؟کاربری یک دو یا دختر فارغ؟

یک

نرو سر خونه زندگیت باش خیلی ازش دلخوری نهایتا سرسنگین رفتار کن خدا بیامرزه مادربزرگمو همیشه می‌گفت زنی که از خونه قهر کنه باید منتظر جایگزین باشه 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

2810