2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015574 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان من تیرماه با ابیانه عممل کردم و گوشتی غضروفی بودم همون ماه اول هم اومدم خیلی تعریف کردم اما واقعا زمان لازم هست برای نهایی شدن فرم بینی ورم من خیلی زیاد بود و دکتر دستش به کورتون و دگزا برای ورم خیلی میره الان بعد ۵ماه رضایت من۷۰ درصد هست و اونایی که مثل من نوک بینیشون گوشتی هست بگم که نغییر در حد واقعا کمی هست اما مشکل تنفسی و عدم قرینگی اصلا و ابدا نداشتم و ندیدم تو کارهاش هر بار که میرم مطب اونایی که مثل من گوشتی هستن مطمینا گزینه های بهتری هم خواهند داشت واسه من فوق طبیعی شده و میگم که نوکش زیاد تغییر نکرده میدونم چکاپ ۶ ماه رو برم باز امپول میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همه مهم تر مطبش بری کل اون روز باید معطل بشی ۴ ساعت باید نشست تا دکتر بیاد وقت مریض اصلا اهمیتی نداره من گاهی اینقدر خسته میشدم که دیگه بیخیال حرف زدن میشدم دوست داشتم زودتر برسم خونه به بچم برسم اما واسه استخونیا بهترین انتخاب هست یعنی میشه گفت همشون عالی میشن
اون قضیه برامدگی روی استخون که قبل عملم خیلیا میگفتن تو کارش هست روز مشاوره بهش گفتم خندید گفت چرت هست و دروغ میگن خودم هم گفتم ول کن بابا واسه من مطمین هستم اینطوری نمیشه الان سمت چپم دارم البته خیلی کوچک هست و در ظاهر هم مشخص نیست اما دست میزنم برامدگی تقریبا قد لپه داره تجربه عمل من با ابیانه بعد از ۵ ماه
مارینا یه سوال شما بینیت شبیه روزی شده که گچ رو برداشتی من اون روز بینیمو خیلی دوس داشتم حتی هفته ی بعد هم که رفتم مثل اون روز بود ولی از هفته ی سوم انگار ورمش زیاد شده مخصوصا نوکش تغییر کرده
من تا حالا تو مطب ابیانه و یا دور و بریها ناراضی ندیدم همه از فرم بینی هاشون راضی بودند مگر کسی خواسته باشه قوس و نوک بالا و .... که اصلا تو کار این دکتر این چیزا نیست فقط طبیعی
لطفا میشه اونایی که باابیانه عمل کردن بیان و عکس بذارن من خودم تابحال نمونه ای ازش ندیدم ولی چون اینجا تعریفش شنیدم خ دوست دارم ببینم ساعت و روز مشخص کنید قبلش اگه میخواین عکساتون بردارین که ماهم ببینیم
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام دوستان بینی من ترکیبیه یکم قوز بالا و سر گرد مدتهاست دنبال دکتر خوب میگردم بیشتر از٥ تومن هم نمیتونم هزینه کنم ازتون خواهش میکنم دکترایی که خوبن رو معرفی کنین که با بودجه من هماهنگ باشه کاوای دکتر قارونی رو تو اینستا دیدم تا حالا کارشو از نزدیک دیدین