2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام arghavan99 من از دکتر راستکاری زیاد خوب نشنیدم البته همه دکترها کار بد دارند بعضیها دکترها بیشتر دکتر راستکاری از دسته دکترهایی که مریضهاش زیاد ترمیم می کنند برای انتخاب دکتر عجله نکن حداقل مطب 5 تا دکتر برو بعد تصمیم بگیر در ضمن هزینه دکتر راستکاری شش و نیم میلیون هستش تو رنج قیمتی که شما خواستید دکتر قارونی هم میتونه خوب باشه اینستا هم داره میتونید نمونه هاشو ببینید
خیلی ممنون @ماهک29 من دنبال یه دکتر هستم ک بتونه پره هامو جمع کنه بینیم گوشتیه و نوکش بزرگه و افتاده.. الان موندم بین سجادیان راستکاری ابرومند یحیوی و سلطانیان و حسینی اقدم.. شهرستانم نمیتونم برم مطب همشون.. اگه میشه کمک کنید
خیلی ممنون @ماهک29 من دنبال یه دکتر هستم ک بتونه پره هامو جمع کنه بینیم گوشتیه و نوکش بزرگه و افتاده.. الان موندم بین سجادیان راستکاری ابرومند یحیوی و سلطانیان و حسینی اقدم.. شهرستانم نمیتونم برم مطب همشون.. اگه میشه کمک کنید
سلام به همگی داستان بینی من روز ۱۰ آذر با دکتر ابیانه عمل کردم روزی که گچ رو برداشتم از ترس دلم نمی خواست آینه رو نگاه کنم دستیار دکتر که فهمید گفت بلند سو برو نگاه کن عالی شده بعدا ورم می کنه برو فرم نهایی بینی تو ببین که معلوم نیست رفتن ورم ها چقدر طول بکشه .بچه ها چهرم خیلی عوض شده بود اما من فرم بینی و چهرم رو خیلی دوس داشتم حالا اگر شد عکس از اون روز می گذارم . هفته ی بعد که برای تعویض چسب رفتم به دستیار دکتر گفتم بعد از دوش گرفتن وخیس شدن چسب احساس سنگینی کردم گفت حتما ورم کرده چسب رو که برداشت گفت اسکلت کارت که عالیه ولی ورم نامتقارن داری وقتی نگاه کردم دیدم ورم بیشتر توی نوکشه ویه پره با اون یکی فرق داره البته بگم که وقتی عکسا رو نگاه می کنم تا همین الان سمت چپ صورتم کلا ورم بیشتری داره حتی کبودی هاش هم بیشتر بود اوایل سمت چپ لپمم آویزون بود ولی سمت راست نه.اما بازم فرمش مثل هفته ی قبل بود و دوس داشتم .اما هفته سوم که خودم چسب عوض کردم بچه ها نمی دونم فرمش عوض شده مخصوصا نوکش یه حالت دیگه شده .
بچه های با تجربه بیابد بگید شما ها چه جوری بودید آیا فرم نهایی واقعا اونی هست که بعد از گچ دیدم و این حالت تو هفته ی سوم ناشی از ورمه . یکی از دوستان راجع به درصد رضایت پرسیده بود خوب من الان نمی دونم چی بگم اگر واقعا بینی همون شکل بعد از گچ بشه و متقارن من صد در صد راضی می شم اما الان نمی دونم چی می شه .
من بعد از ۲۳ روز اعلام می کنم عمل زیبایی واقعا اعصاب می خواد.استرس زیادی داره و بعضی مواقع مثل امروز من واقعا آدم دلش می خواد بزنه زیر گریه .البته همین الان بینی فعلی نسبت به قبلی خوب بهتر هست اما فرم نوکش اصلا اونی که می خوام مثل اولین روز که دیدمش نیست