2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مری جان باور کن مال من معلوم نبود بسیار زشت به نظر می رسید ولی الان بهتر شده دکتر من گفت هیچ چیزی داخل بینیت نبر فقط با سرم و سرنگ و (ببخشید) فین کردن تمیزش کن حس بویایی هم بنظرم طبیعیه دوستای منم و خودمم همینطور هستیم من همه بوها رو نمیفهمم بی حسی هم که هیچ کلیش هنوز بی حسه دوست من بعد دوسال هنوز بعضی بخشاش بی حسه
تا چند وقت بعد عمل باید طاقباز خوابید و تا کی شما غذای نرم و آبمیوه و نخندیدن و حرف زیاد نزدن و این مراقبتها باید بشه؟ چطوری شبا سر بالاتر از بدن باشه؟ سر رو پایین نگیریم تا چند وقت؟من کارم کامپیوتره بعد استراحت ده روزه همش سرم پایینه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
آره فروغ جان مال من ورمش خیلی کم بودالبته ورم داشتا ولی فرمش کامل معلوم بود.من استرس دارم امروز همش ناخودآگاه لبخند داشتم لباس در می آوردم موهام کشیده می شد خوب بینی کشیده می شه دیگه نمی دونم مراعات دقیقا چقدر باید باشه خوب زبون هم که تکون می خوره زیاد بینی هم تکون می خوره خیلی سخته همش می گم نکنه کار اشتباهی کنم .
مینا جان اگر قرار بود کج بشه که دیگه هیچ کس عمل نمی کرد که .مینا جان من وقتی گچ رو باز کردم می ترسیدم به آینه نگاه کنم من چهرم تغییر کرده ولی هم بینی هم چهره ام رو دوست داشتم .دکتر بینی منو قوس نداد از اول هم گفت صاف در آورده ولی امروز که از نیم رخ عکس انداختم و با قبل مقایسه کردم چون فک بالام خیلی جزیی جلوتره دیدم با این شکل این جلو بودن کمتر به چشم می یادواگر قوس می داد خوب نمی شد.
سلام جیغو خانم مرسی که به سوالم پاسخ دادی .من عمل بینیم روش باز بود و واقعا نمیدونم این حالت به خاطر ورمه زیاده یا واقعا مشکلی هست. سلام آمین جان تو خوبی عزیزم .من امروز به دکتر اس دادم حالا ببینم چی جواب میدن
راستی مینا جان نگران نباش دکتر هر جلسه که می ری جزوه میده و دقیقا توضیح داده همه چیز رو بعد از ۳ روز تامپون در می یاد.یک هفته بعد از عمل گچ و یک هفته بعد دوباره می ری برای چسب بعدش یاد میده که خودت چسب بزنی ظاهرا ویزیت یک ماه دو ماه وسه ماه و یک سال داره