2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
سلام دختر آفتاب چنین چیزی حقیقت نداره فقط من یکی از دوستامو دیدم که دوبار عمل کرده و مماخش خیلی کوچیک شده. تازگیا سردرد میگرفت و فکر میکرد از پایین بودن فشارشه وقتی رفت پیش متخصص .تشخیص داده که به خاطر کوچیک کردن بیش از حد بینیت، راه سینوس ها بسته شده و اکسیژن بهشون نمیرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان صبح همگی به خیر .آمین جان هزینه عمل همون شش میلیون هستش که دویست تومنش رو برای فیکس کردن وقته عمل میدی و مابقی رو تو کیلینیک کارت میکشی .کیلینیک سعادت آباد بود خوب وتمیز و با کادری مهربون .آمین جان من هم مثل شما خیلی استرس داشتم داشتم فقط سه ماه کل تاپیک زو میخوندم و لیست تهیه میکردم ولی فکر نمیکردم یه روزی بااون همه مطالعه فقط بزم پنج بار مطب ابیانه بشینم و آخرهم انتخابم اون باشه و همیشه از این استرس داشتم که من مطب گزدی نکردم خدابه دادم برسه.اتفاقی که افتاد برای منم این بود که چون عکسای سایته ابیانه از اول چشمم رو گرفته بود هیچی تو نظرم نبود دکترای دیگه هم که سایتشون میرفتم به دلم نمی نشست.البته بگم از بعضی از کارای دکتر قارونی هم خوشم اومده بود و با چند نفر که با کمال کوچک زاده عمل کرده بودند صحبت کرده بودم و تقریبا خوشم هم اومده بود وبا اینکه وقت مشاوره هم گرفتم ولی نرفتم باز رفتم پیش ابیانه .نمیدونم چرا واقعا
درود به همه زهره: ضربه و یا کبودی داشتی اخیرا؟ خلت خونی؟ سردرد؟ مهرایین: حق باشماست یه مشکلی داشت برطرف شد حالا یه بار دیگه با همین ایدی manip30 امتحان کنید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
زهره ی عزیزم منظورم مدلشون هست نه اینکه ایراده تیغه ها از بغل با دوخط صاف می یاد پایین پره خط پره دارن در نتیجه از کنار تیغه می زنن بیرون انگار قائم به تیغه هستن .خیلیا دوست دارن من نه .
آمین جان من دقیقا پنج آبان عمل کردم چهارشنبه .شنبه شب تامپون هارو خارج کرد و چهارشنبه بعدش گچ روبرداشت و بخیه ها روکشیدن و بعدش یه چسب خیلی محکم زدن برام حالا این چهارشنبه میرم که این چسب رو هم بدارن وبعد بهت آموزش میدن چه طوری چسب بزنی خودت
دوستان منم الان 6 روزه عمل کردم.فردا میرم قالبو در بیارم.ترشحات خونی داخل بینی کی تموم میشه.همش بینیم کیپ میشه. بعد این که فاصله بین لب و بینی به مرور کم میشه؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
رها جون کیپ شدن وترشح که همه دوستان داشتن من چند سال تاپیک رو می خونم نگران نباش عادیه تا چند هفته اول .در مورد فاصله لب وبینی اگر به خاطر سر بالا شدن باشه معمولا دوستان می گن یکم پایین تر می یاد وطبیعی می شه. ببخش من هنوز عمل نکردم شنیده ها وتجربیات دوستان رو نقل کردم .شاید کمکی بهت کرده باشم .چون می بینم دوستان بادتجربه دیگه کمتر تاپیک می یان .راستی مبارکت باشه خانم .
سلام آمین جان من بینیم کاملا استخوانی وباریک بود بود پوستش هم نازک بود .واینکه عزیزم فکرکنم یه ماه برای نتیجه گیری کمی مناسب باشه ولی باز هم این چسب رو برداشت هماهنگ میکنم عکس میزارم با اینکه بلد نیستم .دوستان راهنمایی کنن
رها جان نگران نباش کاملا طبیعیه همون قالب خودش یه معضله و روند بهبود رو کند میکنه من هم داشتم سکته میکردم چون خیلی تز مریضای دکتر ابیانه رو که دیده بودم و اونایی که باهم عمل کرده بودیم خیلی اکی بودن وقتی تامپون ها رو خارج کرده بودن ولی من اوضاعم اززمانی رو به بهبوده که قالب رو برداشتن و اینکه واقعا هرسه ساعت یه بار شسشت وشو میدم ولی باز احساس میکنم خیلی راه درپیش است
2810