2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
مرسی نرگس جون خیلی بنم کمک کردی با اطلاعات خوبت عزیزم نانالا جون ایشالا عمل خوب وراحتی داشته باشی و بینیت اون طور که میخوای بشه و خوشگل بشی من پنج شنبه عمل دارم بیا برای هم دعا کنم بینیمون خوب بشه و او چیزی که میخوایم در بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سروه جان موندن جای بخیه خیلی زیاد ربط به جنس پوست داره وگرنه دکتر بخیه ها رو زیر کلوملا و پره ها میزنن و اصلا تو چشم نیست و بخیه هاش ظریفه من بد زخم بودم نگران جای بخیه بودم اما واسه پره ها که اصلا معلوم نبود واسه کلولا معلوم بود که کرم اون سیکالفیت که دکتر معرفی کردن رو یک ماه استفاده کردم کاملا رفت پوستای ضخیم احتمالش هست یکم بمونه که ربطی به کار جراح نداره با لیزر رفع میشه محدثه جون خواهش میکنم کاری نکردم برای تو و نانالا عمل خوبی آرزو میکنم و همچنین صبر بسیار هر سوالی هم داشتین من در خدمتم
سلام به همه دوستان جدید و قدیمى حدود چهارسال پیش، من هرشب براى مدت دوسال میومدم اینجا واسه تحقیق عمل بینى جورى شده بود که اسامى تمام دکترا و تمام خصوصیاتشون رو به همراه آدرس و تلفن و قیمت ها لیست کرده بودم و هر روز با توجه به نظر دوستان چیزى به لیستم کم و زیاد میکردم.. روزاى جالبى بودن، یادشون بخیر این تاپیک ها و این بحث ها خیلى به اطلاعات بعد و قبل از عمل من کمک کرد، اما همیشه واقعیت چیزى جدا از متن ها و نوشته ها و دل شوره هاى ما نسبت به مسائل پیرامون هست... از بین تمام پزشکان با توجه به خصوصیات خودم، روزینا بشارتى زاده رو انتخاب کردم... بعد از عمل: از نحوه برخورد و رفتارش که برا من بسیاااااااااااا. اهمیت داشت، هزاردرصد ناراضى بودم، و از عمل هم بعد از چهار سال ناراضیم... این همون واقعیت هایى هستن که ما ازشون بیخیریم الان دوست دارم ترمیمً کنم اما سالهاس که در این مورد و نحوه و شیوه جدید ، با توجه به ثانیه اى شدن پیشرفت علم، بیخیرم.. از شما بزرگواران میخواستم که کمى اطلاعات در اختیارم بذارید اگر کسى از دوستان جمع بندى و یا تجربه خاص داره، صمیمانه خواهش میکنم که منت بزارن بر سر بنده و نظرشون رو به صورت خصوصى برام ارسال کنند چون واقعا میون این همه پست هاى پر از هیجان شما دنبال مطلب گشتن بسیار سخت هست از همیارى دوستانه شما بسیار سپاسگزار و ممنونم
2810