2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015468 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگس جونم خب پره قبل از عملم یه وقتایی جابه جا میشد ، اینم نگرانی داره؟! از آلما خیلی خوشم میاد ، ایشالا که یه نتیجه عالی بگیره من اگه میخواستم از یه پرونده قتل گزارش بنویسم بازم این همه به همه چی توجه نمیکردم کلا سه تا مطب رفتم من، سر سومی دیگه صدای همه در اومده بود
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ااا خوب ترسیدم رزی. رزی خوبی مماخت خوبه؟ تو هنوز بینیتو میشوری؟ خیلی خشک میشه آره آلما خیلی دقیقه ایشالا نتیجه خوب بگیره منم سر جمع سه تا مطب رفتم اولین مطب ابیانه رفتم مامانم زنگ زد گفت هر چی زودتر همینجا وقت بگیر
از همه دوستانی که نسبت به من لطف دارن ممنونم. نرگس جون پیش سجادیان که عمل کردی، مطب ابیانه هم رفتی، دیگه کجا رفتی؟ گوشتی بودی دیگه؟ الینا جان شما کجا ها رفتی؟ رزی جا شمام بگو کجا ها رفتی؟ ما فردا احتمالا بریم مطب اسلامی، دوستم می گه دختر عموش گفته خوبه. نظری دارین راجع به این دکتر هم بگین.
من اسپری دی بی سالین استفاده کردم اصن خوده دکتر گفت استفاده کن شما که تازه عمل کردی تو هر بینی 5 تا پاف بزن اوایل که استفاده میکنی احساس میکنی هیچ اثری نداره ولی بعد چند روز متوجه اثرش میشی
الما مطب یحیوی هم رفتم . نه گوشتی نبودم بینیم کاملا استخونی بود با پوست نازک. الما دوست من پیش محسن زارعی سه سال پیش عمل کرد خیلی خوب شده و راضی اونم استخونی بود و پوست نازک. من چون دوستم خیلی به خودش میگرفت و مطمئن بود دوست نداشتم پیش دکترش برم ولی بعد از اینکه با سجادیان وقت گرفتم یکبار به خاطر یک دوست دیگه ام رفتم نمونه های خوبی دیدم .
الینا ایشالا بینی تو خوب میشه همه دکترا ناراضی دارن یکی بیشتر یکی کمتر. اما همشونم کار خوب دارن به دلت بد راه نده. بانو منیر از کاربرای قدیمی و دلسوز نینی سایت هستن و از روی نگرانی گفتن .
نرگس چسب شیشه ای چیه؟! بنظر میرسه منم میخوام
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
2810