2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
رامان جان سجادیان؟!!!! با شما بداخلاقی میکنه یعنی؟! مشکلت چیه که دکتر قبول نداره؟! اخه من ندیده بودم تا حالا زیر کار خرابیاش بزنه شاید یه مدت بگذره رفع شه عزیزم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگس گفت خوب شده ، حالا بذار ورمش بره ببینیم چطوری میشه اخه خواهرم کدوم ماست فروشی میگه ماست من ترشه نرگس منم امیدوارم زودتر حالش خوب شه بچه هایی که عمل کردین پیشش ، زمانی که هفته ای دوبار میرفتین واسه تعویض چسب، هر بار دکترو می دیدین؟! بعد از کی دیگه نرفتین؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
مرسی نرگس جونم ، تو رو خدا برام دعا کن دکتر که نه بابا خیلی هم بد و گرفته نبود ، ولی اون طوریم نبود مثل همیشه که شوخی کنه و بخنده ، خلاصه یه جوری بود که من دلم سوخت براش ، وگرنه اونقدراهم ناراحت نبود نگران نباش 😬 نگارین جون خدارو شکر ، تبریک عزیزم :*
من تا حالا از دکتر بد اخلاقی ندیدم. امروز با اینکه اصلا رو مود خوبی نبودن ولی هرچی پرسیدم خیلی با حوصله بهم جواب دادن . رزی جون تا هر وقت که چسب لازم باشه بزنی میتونی بری مطب دکتر ... دست خودته...میتونی هم نری :D رسپینا جون ایشالله که با رتوش مشکلت حل بشه .. نگران نباش .. توکلت به خدا باشه :*
خوب خدا رو شکر رزی اگه تو تا عمل من سالم بذاریش نگارین مبارکت باشه خدا رو شکر که راضی هستی بخیه پره مگه چه اشکالی داره؟ دکتر به من گفت فکر نکنم نیاز به برش پره باشه اما من دوست دارم یکم جمع تر شه جای بخیه خیلی بد میمونه ؟؟
سلام دوس جونام... من یه چند وقتی میشه مطالب اینجارو میخوندم و کاربر خاموش بودم...ا دوست جونا کسی در مورد دکتر کوچک زاده اطلاعی نداره؟ کارش خوبه؟ من رفتم پیشش اصلا نزاش بحرفم نه پرسید طبیعی دوست داری فانتزی دوست داری هیچی نپرسید خودش گفت هرکاری بخوام میکنم...خوب من قوس میخوام گفت برات قوس نمیدم...آخه بینیم گوشتیه اونقدرا کوچیک نمیشه که اگه مدلیم نده نمیگن چرا رفتی عمل کردی چه فرقی کردی....تورو خدا کسی چیزی میدونه بگه لطفا 😰
سحرا جان دوست من با کوچک زاده عملیده ب صورت اونکه میومد بینیش کوچولو شده بود و تیمه فانتزی... بهش میاد اینم کلی گشته بود تا اینو مدنظر داشت میگفت ناراضی نداره کلا هزینش 4500شده بود قوسک داده بود ولی بنظرم هرکس رو باتوجه به فرم صورتش درمیاره یه باردیگه برو حتما اعصابش از یه جا دیگه داغون بوده
رامان جان کی از دکتر طرف داری کرد ؟ ما که نه شما رو دیدیم نه با دکتر آشنایی خاصی داریم! من ازش تا حالا بد اخلاقی ندیده بودم ، پرسیدم چون فهمیده ایراد داری باهات تند شده؟! این کجاش طرفداریه عزیزم که ناراحت شدی ؟! از ته دلم امیدوارم بینت خوب شه و از این ناراحتی در بیای
صحرا جون من چند وقت پیش یک خانمی رو تو آرایشگاه دیدم با کوچک زاده عمل کرده بود بینیش نیمه فانتزی بود نوکش تیز بود من دوست نداشتم اما خودش خیلی راضی بود و میگفت من و همه خواهرام پیش اون عمل کردیم