2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
سلااااااام دوستان امروز دقیقا میشه یک ماه که عمل کردم از قبل عمل میومدم اینجا و نظراتونو میخوندم واقعا ممنون که تجربیاتتونو با بقیه در میون میذارین به من که خیلی کمک کرد واسه همتون مماخای خوشگلو ایده آلتونو آرزو میکنم
تامارا جان کارای دکتر یحیوی رو دیدیبم فقط از دو سه تاش خوشم اومد...ولی واقعا تمیز عمل میکنه... پریانکای عزیزم مرسی ߘ͠بینی دوستت گوشتی بود؟ نه اتفاقا اونروز که ما رفتیم خوش اخلاق بود و شوخی میکرد گفتم قوس میخوام گف نمیدم برات چون هم بهت نمیاد هم اگه زیاد قوس بدم بینیت میریزه بعد یه مدت....ولی من قوس میخوام ߘ⠊آره اتفاقا مریضای دیگه که اونجا بودن میگفتن دکتر اصن به حرف مریض گوش نمیده خودش هر جوری بدونه به صورت میاد عمل میکنه... اون روز کارای تو مطبشو که دیدم خوشم اومد..اما این که اصن به حرفم گوش نداد ببینه سلیقه ام چیه کلی زد تو ذوقم و استرسم و بیشتر کرد که دماغم چه شکلی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان من دارم صفحه به صفحه این تاپیک میخونم.وای خیلی زیاده.نمیشه خوند همشو . مدل بینی من تقریبا کوچیک و استخونیه.تنها ایراد بینی من قوز کوچیکی ک بالاش داره.اخیرا تصمیم گرفتم و مصمم شدم دماغم عمل کنم.اما بی تجربه ام و نمیدونم باید پیش چه دکترهایی برم.البته عمل بینی من اصلا کار زیادی نداره.همینجوری هم خیلی ها از من میپرسن کجا عمل کردی. فقط میخوام سریع عمل کنم .بنظر شما ک خیلی تجربه اتون زیاده و حسابی مطب ها رو زیرو رو کردید چه دکتر هایی تو بینی استخونی تبحرشون بیشتره؟راهنمایی میکنید لطفا.ممنونم
مبارکه نگارین جون معلومه ورم داره اما همینجوری هم فرمش خوبه سوراخاش هم یکیه .چرخش برات بچرخه رامان حان ایشالا مشکل شما و بقیه دوستان حل شه آنیستا بیکاری بینی به این خوبی داری که همه میگن کجا عمل کردی برای یک قوز کوچک بری زیر تیغ جراحی ؟ من با اینکه بینیم بزرگه همیشه میگم یکم کوچکتر بود عمرا عمل میکردم هر چیزی طبیعیش خوبه
مرسی نرگس جون دکتر به من گفته تا 1ماه عکس نمی گیری کلی ام غر زده گچ دراورد من عکس گرفتم میگه تو حیا نداری هنوز زیر چشات کبوده راستم میگه هنوز زیر چشمام زرد و بنفشه قیافم مریضه
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
2810