2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
ایشالا نرگس جون هم نتیجه عمل بینی شما عالی میشه ، هم بینی من الین جون از جنبه ها مثبت یحیوی و مطب گردیت واسه ساناز بگی فکر کنم خیلی خوش حال شه ، دلش برای عمل با یحیویه انگار راستی فکر کنم یادم رفت به نگارین تبریک بگم ایشالا بینیت همونی شه ک میخوای نگارین جان
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان تو این چند روز چقدر تو تاپیک جلو رفتید ماشالا نرگس و رزی و ندولی و بقیه دوستان خوب و خوشید؟ امروز روز دهمی که عمل کردم.. ورم بالای بینیم رو بش از هر جای دیگه حس میکنم. ولی البه که هر روز میبینی اون ورم کمی کمتر شده ... راستی شما مگه برای چسب به دکترتون مراجعه میکنید؟ چجوری چسب میزنید؟
الین جون مرسی از عکسی ک گذاشتی بینیت خیلی خوب شده. من خودم ابن مدلی دوس دارم. خیلی تغییر مثبت داشتی. اما خب بینییتم استخوانی و با پوست نازک بوده. خیلی خوب شده عزیزم مبارکت باشه اصلا بینیت از اون بینیا بوده ک جون میداده برا عمل
ممنون رزی جان ،من کار سجادیانو هم میپسندم ،در مورد یحیوی هم اینکه خوب تونسته بود درازی بینی هارو بگیره خوشم اومد ولی در مورد سجادیان نمیدونم بتونه این کارو بکنه یا نه ،چون این قضیه خیلی برام مهمه ،هلیا جان میشه عکس قبل و بعد عملتو بزاری،ممنون