2777
2789

من نمونه قبول شدم هبچی هم برای آزمونش نخونده بودم ولی قبول شدم

ولی نرفتم به جاش رفتم غیرانتفاعی 

مدرسمون خیلییی سخت گیرن حتی تابستون هم رفتیم مدرسه و کلی امتحان دادیم الانم همش داریم امتحان میدیم و تست میزنیم و تشریحی کار میکنیم 

پنجشنبه ها هم میریم مدرسه و جمعه ها هم میریم آزمون قلم چی میدیم 

اگه نمره های پایانیت کم باشه اخراج میشی 

بعد معلم فیزیکمون استاد دانشگاه و دکترای فیزیک داره و رتبه دکتراش ۸ بوده بعد میخواسته مهاجرت کنه کانادا درس بده رزومه هم فرستاده بوده که بده تو دانشگاه اونجا تدریس کنه ولی چون سطح علمیش خیلی بالا بوده دانشگاه اونجا قبول نکرده و گفته دانشجوهای ما نمیفهمن تدریستو 

یه مقاله جهانی خفن هم داره 

ولی ما باید بفهمیم 

خیلییی سریع درس میده و اصلا با کتاب درسیمون کاری نداریم 

سوالات کنکور و قلم چی و تیزهوشان و گاج و انرژی اتمی میاره

حالا معلم های دیگه هم همینطوری ان

من مامانم نزاشت برم تیزهوشان چون گفت سخت گیرن افسردگی میگیری ولی اینجا هم خیلییی سخت گیرن 

بعد من ۵ ماهه که مریضم و حتی نمیتونم بشینم و راه برم،  دراز کشیده درس میخونم (امضام)

لطفا در مورد مریضیم نپرسید ممنون

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه که این تلاشه ازش نتیجه میگیری تو کنکور

ولی خیلی فشار روحی و روانی رومه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
خب چیکار میشه کرد؟

نمیدونم والا

ولی خیلی فشار روحی و روانی رومه

بلاخره هر مسیری که داری میری چاله چوله داره سختی داره ولی تهش قشنگه

اینو از منی بشنو که اسم و رسم دار بود ولی بی کیفیت بود و معلم نداشتیم سال ۱۰و ۱۱ و همین چیزا باعث شده پشت کنکور بمونم چون پایم ضعیفه

پس قدرشو بدون