بچه ها منم ٢٦ ام با سجادیان وقت عمل دارم اونایی که راضی بودن واسم دعا کنن ، اونایی که ناراضین بازم واسم دعا کنن
و اما الینامو جوون شما گفتی با ته مداد سعی داشتی سوراخای بینیتو اندازه کنی ، عزیزم چسبندگیت بخاطر همین کاره،تو عکسی ک گذاشتی من خیلی متوجه ایراد ناجور نشدم اصلا خودتو ناراحت نکن، ایشالا با هردکتری که انتخاب کردی ترمیم میکنی و عالی میشی
فاطمه جون امیداورم بینی شما هم خوب و خوشگل بشه ، و الین جون چای بابونه واسه ورم من شنیدم خیلی خوبه
بنظر من دکتر سجادیان دکتر کم ریسک و خوبیه ، حداقل من تو این چند وقت ک به مطبش رفت و آمد داشتم ناراضی ندیدم ازش ، از منشیم پرسیدم ، تهران جای دیگه تو بیمارستان دیگه ای مثلا ویزیت دارن، گفت نه ، حواستون باشه دکترایی که بیمارستان خاصی میرن ممکنه ترمیمیاشونو اونجا ویزیت کنن راستی چندتا ترمیمی هم دیدم ک همه راضی بودن ،(هیچکدوم عمل اولشون البته با دکتر نبود ) بنظرم دکتر صادق و خوبی اومد ولی اونایی ک خیلی بینی بزرگ و گوشتی دارن، پیشش نرن چون بینیای گوشتی رو از نظر اصولی خیلی نباید بیش از حد جمع کرد ، ممکنه داستان بشه ، دکترم از اول میگه ک این کارو نمیکنه ، بچه ها من منظورم ابدا به کسی نیستا به خدا ، اینو میگم ک صرفا از رو حرف بقیه تصمیم نگیرین ، من یه نفری رو دیدم که به بقیه میگفت رفته مطب دکتر و خیلی ناراضی دیده ، یکی دیگه از بچه ها اون روز اون خانومو تو مطب دیده بود ، وقتی ازش پرسید : چرا اینو میگی ، من ک چیزی ندیدم، گفت : چون مطمئنم دکتر دکتر خوبی نیست ، بخاطر این ک بهم گفت انتظار تغییر چشم گیری رو نداشته باش!!!! دیگه این ک از روی عکسای insta یا سایت یه دکتر تصمیم نگیرین ، چون ممکنه فتوشاپ باشه ، یا بعدا همش فکر کنین نکنه دکتر تنها نمونه های خاصشو به اشتراک گذاشته باشه و... بعد بچه ها یه چیز دیگه تا به تا شدن سوراخای بینی به بینی قبل عملتون هم بستگی داره ، اگه الان سوارخ بینیتون تا به تا است ، شاید اذیتتون نکنه و متوجه نشین اما بعد عمل احتمالش زیاده که مجددا تا به تا بشه! و این ک دکتر بدون نارضی ابدا پیدا نمیشه، یعنی من ک ندیدم نزدیک و بعد عمل تا وقت مشخص نشدن فرم بینیتون اینجا خیلی نیاین ، ترس و نگرانی و انرژی منفی فقط حالتونو بدتر میکنه
همین دیگه بچه ها واسم انرژی مثبت بفرستید و دعا کنید منم خوشگل شم ، بعد این همه وقت تحقیق کردن