2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطب گردی دکتر شهریار یحیوی: تو مطب فهمیدم از جاهای مختلف مخصوصا کشورای عربی خیلی برای عمل پیش دکتر میان کلا ٦ یا ٧ نمونه دیدم ، یکی ٣ ساله و ما بقی همه کمتر از یک ماه بودن متاسفانه نمونه ی ٣ ساله بینیش بیش از حد کوچک بود و فرم قشنگی هم نداشت ولی من متوجه افتادگی که خیلی نگرانش بودم و راجب این دکتر زیاد شنیدم تو اون خانم نشدم حالا این که چرا اومده بود مطب رو دیگه نمیدونم! ولی فکر کنم کسی رو برای معرفی آورده بود که باز مطمئن نیستم یه نمونه دیگه دیدم که خودش میگفت از آمریکا اومده و دکترو از سایتش پیدا کرده و خیلی هم راضی بود ولی بنظرم فاصله بینی از لبش زیاد تر از حد معمول بود و کلا با این که چسب داشت خیلی به دل من ننشست ، اما خب سوراخش قرینه بود و با این که میگفت دکتر پره هاشو برش داده اصلا جای بخیه معلوم نبود کبودی نداشتن هیچ کدوم ، البته من تو کارای دکتر سجادیانم کبودی ندیدم ولی کارای این دکتر به نسبت ورم کمتری داشتن ، تو همه ی این نمونه ها تنها از یکی خوشم اومد ، که واقعا بینیش ایده آل و عالی بود ، منتها خودش میگفت یه اشکالی نداره که بنظر من بخاطر ورم دچار توهم شده بود اما همه بدون استثنا تنفسشون صدا دار بود و بینیشونو بالا میکشیدن حالا چراش و دیگه نمیدونم ، ازشون پرسیدمم همه میگفتن بینیشون کیپه و دکترم گفته بعد یه ماه به وضعیت عادی برمیگردن بنظر من مدل بینیای ایشون خیلی مناسب آقایون نیست مثلا یه نمونه آقا دیدم که اول فکر کردم اومده برای ترمیم!!! بعد فهمیدم دوستشو آورده برای معرفی!!!!! بعد این که دکتر یک بار بیشتر فکر کنم چسب عوض نمیکنه، یعنی بیماراش که اینجوری میگفتن! هزینه عملم ٨.٥ میگه بهتون که یکی از بیماراش میگفت اگه تخفیف بخواین ٨ میگره از ٧ تا نمونه ٥ تا راضی بودن یکی ناراضی و با مورد ٣ ساله هم حرف نزدم ، و این که بین عملیا یکی میگفت قبل عمل دختری رو دیده که به دلیل ایجاد یه فرورفتگی روی بینی اومده بود پیش دکتر و دکترم مثل این که خودشم قبول کرده بود و قول ترمیم داده بود یا گفته بود رفع میشه دیگه دقیق یادم نمیاد! بچه ها با تشکر از فاطمه جون اگه کس دیگه ای هم عکس از بینی دارای خط پره داره ممنون میشم برام اینجا بذاره🌹
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
الین حون عزیزم منم خیلی وقت دارم دنبال دکتر میگردم و اصلا قیمت برام مهم نبود اما نهایتا از یه لیست بلند بالا رسیدم به ٤ تا دکتر که یکیش دکتر یحیویه یه بار مطبشون رفتم و تو همین یه بار دیدم که تمام مریضاش بینیشونو بالا میکشیدن و دوتاشون میگفتن یه سمت بینی کیپه! من حتی اسم دکتری که باهاش تصمیم به عمل گرفتمو ننوشتم و اصلا قصدم خراب کردن دکتری نیست و حتی انقدر از یه کار ایشون خوشم اومده که با وجود اینکه جای دیگه وقت عمل دارم باز مردد شدم و با ایشون و دکتر سجادیان وقت مشاوره گرفتم ولی خب نمیشه یه سری اشکالات شایع این دکترا هم نادیده گرفت دیگه! مثلا این قضیه افتادگی رو من خودم خیلی وقته دارم میشنوم ، یا مثلا تیز شدن نوک بینی، که حتی یکی از مریضای خود دکتر میگفت من تا دقیقه ی آخر این مسئله رو به دکتر یاداوری میکردم منظورم این که هر دکتری ممکنه نمونه بد داشته باشه خیلی نمیشه رو یه دکتر متعصب بود، ولی مهسا جان اینم باید در نظر گرفت بعضی از دکترا بخصوص این دو دکتر مریضایی رو قبول میکنن که خیلی از دکترا حاضر به عملشون نیستن! همون نمونه عالی که تو مطب دکتر یحیوی دیدم از این دست افراد بود ، یا یه ترمیمی تو مطب دکتر سجادیان دیدم که ٣ بار عمل کرده بود جاهای مختلف بنظرم نباید به توانایی های دکترام بی توجهی بشه!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
و مهسا جون یه چیز دیگه تو کارای دکتر سجادیان من ناقرینگی بعد چند سال و تو 2 مورد دیدم ، یکی تو سایت خودشون ، دیگری ام از دوستام بودن ، یا اینجا هم یه نمونه بود که کارشون به رتوش کشیده بود، خلاصه عمل یه چیز شانسیه، خیلی نباید همه ی ایرادات رو به دکتر وارد کرد ، بلاخره وقتی تصمیم میگیری یعنی ریسکشو قبول کردی دیگه!
فرنازی جان من دیگه فکر نکنم عمل کنم دکتری که طبیعی وظریف عمل کنه هم پیدا نکردم دکتر ربیعی هم بینی خیلی کوتاه کرده بود که من دوست ندارم دکتر خسروی نژاد هم وقت بهم نداد دکتر مصباحی هم اصلا قبول ندارم
بنظر من آدم عمل کرد تا یه سال اینورا نباید بیاد خخخخخخ
بچه ها شماهایی که ناراضی هستین چرا عکس قبل و بعد نمیذارین؟! مثلا من این داستان افتادگی رو خیلی شنیدم ولی تا حالا یه عکسم از هیچ نمونه ای ندیدم ، مثلا الان دارم یحیوی رو از لیستم خط میزنم ولی ابدا همچین مسئله ای رو ندیدم شاید شما هم از روی شنیده هاتون وسواس شدین خب!
وارد یکی از سایت های مخصوص آپلود عکس بشید ، عکس رو آپلود کنید و لینکشو اینجا قرار بدین چاوندار جون
2810