2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم.من با توجه به تعریفایی که خوندم و چند نمونه کار ک تو نت دیدم از کار دکتر مفرد خیلی خوشم اومده فقط اینکه ایشون جراح پلاستیک هستن یکم من رو ب شک انداخته چون من انحراف بینی دارم...آیا بهتر نیست با متخصص گوش حلق بینی عمل کنم؟من بینیم استخونیه و قوز داره نوک دماغمم نه سر بالاست نه گرد نه افتاده تقریبا میشه گفت عادیه.به نظر شما دکتر مفرد انتخاب خوبیه برام؟ممنونتون میشم کمک کنید
الین عکس نمیزاری ببینیم?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلااااااااااااام بچه ها منم اومدم.... همگی بینی های جدید مبارکه برای کسانیکه آسیب دیدن واقعا متاسفم و اگر ک دوستان احتیاج ب ترمیم دارن و لز لحاظ هزینه مشکلی نیست توصیه میکنم ب دکتر سید جواد امیری زاد یه سری بزنید کیا هستن اینجا؟ تا همین الان داشتم پیاماتونومیخوندم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
واقعا برای دکتر امیری زاد خیر دنیا و آخرت رو آرزو میکنم و از خدا میخوام همیشه سلامت و موفق و پیروز باشه نفس کشیدن بعد دو سال عین یه تولد دوبارست ک دلت نمیخواد از اون لحظه ب هیچ چیز دیگه ای فکر کنی
واقعا برداشتن غضروف از دنده دردناکه ب حدی ک تا دو سه روز اول من فقط میگفتم خدایا یا این درد رو ازم بگیر یا آخرین نفسم رو بذار بکشم اما حالا خیلی بهترم اما دندست دیگه هنوز درد داره توعطسه چرخیدن فرمون چرخوندن بعضی وقتا پاشدن...گ
همش نگران گوشم بودم و باهاش وداع میکردم بعد از کشیدن بخیه هیشکس نمیفهمه جفت گوشامو یه تیکه بریده دکتر واسه پیوند پایه بینیم حتی تا روزی ک بخیه گوشمو بکشه نمبیدونستم کوشم داخلش ک بخیه خورده غضروف گرفته دکتر .... درضمن فکر میکردم فقط از تو بخیه خورده نگو از بیرونم دوخته بود
بچه ها هر کدوممون بعد عمل ممکنه از گفته هامون فرض کنید از دکترمون بت ساختیم شاید اینطور ب نظر بیاد اما منو الین جون و نگارین جون دیدن میتونید نظرشونو بپرسید واقعا برای قضاوت زوده اما من با این حال راضی ام خصوصا اینکه هیچ کدوم از دکترهایی ک رفتم امیدی برای رضایت ب من نمیدادن
2810