2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست
واااااااااااااای ریحونه جون بینیت واقعاااااااااااااااااااا فوق العادست این بینی ایده آل منه شیک و قشنگه خدا رو شکررررررررررررررررررررر عزیزم میشه عکس قبل از جراحیت رو بذاری؟ گوشتی بودی یا استخونی؟؟ دکتر مفرد بینی های گوشتی هم به این زیبایی و خوش تراشی در میاره؟ توی مطبش کارای گوشتیش رو دیدی؟؟؟ خیلی خوشحال شدم که دیگه از این به بعد یه بینی فوق العاده داری تو رو خدا برای ما هم دعا کن من بینیم گوشتیه..کار هر کسی نیست..نگرانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانا جون : تعریف صحرائیان رو از چند نفر شنیدی؟ کار گوشتیش خوب بوده؟ تو چه سبک هایی کار میکنه؟ ناراضی هم داره؟ ماری جونم: ممکنه نظرت رو راجع به دکتر ابیانه که پیشش رفتی بگی؟ من شهرستانم و چیزی جز عکسای سایتشو ندیدم سبکش چطور بود برای بینی های گوشتی؟ میکن تغییر نمیده ... میشه از کاراییش که دیدی برام توضیح بدی مرسی
بچه ها راستی یه اتفاق جدید که منو دلگیر کرده من عکسای بیتیم رو با whats App برای دکتر یحیوی فرستادم و اون این جواب رو به من داد: سلام من عکسها رو دیدم بینی بدی نداری ولی ظریف و شیک در نمیاد فقط میتونه طبیعی باشه ---------------------- ولی من دوست داشتم بینی شیکی داشته باشم
همچنین بچه ها من عکسامو برای دکتر ابیانه ایمیل کردم و بعد از چند روز این جواب رو به من دادن: سلام . بینی شما ظاهرا خیلی هم گوشتی به نظر نمیرسه. فکر میکنم بشه با عمل بهترش کرد. البته باید تشریف بیارید مطب من از نزدیک بینیتون رو ببینم و بافتشو بررسی کنم.
بچه ها دکتر مفرد فوق تخصص جراحی پلاستیکه منی ک انحراف داخلی دارم ینی پیش ایشون نرم؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مل مل جون و افق جون و بقیه بچه ها میشه جواب منو بدین؟ ریحونه جون تنفس شما خوبه؟شما انحراف داشتی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر جونم: فکر کنم اگه پیش متخصص گوش و حلق و بینی بری بهتره چون یکی از دوستای من انحراف داشت و پیش دکتر فرزام که فوق تخصص پلاستیکه رفت و همچنان مشکلش باقی مونده..اما ممکنه بعضی از متخصص های پلاستیک هم بتونن انحراف رو درمان کنند باید ببینی کسی انحراف داشته و حالا مشکلش درمان شده یا نه؟
سلام من تازه اینجا رو پیدا کردم چقدر مطالب زیاد و پراکنده هستن ایکاش اوناییکه از اول تاپیک رو دنبال کردن یه جمع بندی اول تاپیک بزارن که مثلا چه دکترایی بیشتر مورد رضایت بودن و خدود دستمزدها رو هم بزارین اینجوری خیلی بهتر میشه
افق جان چندتا خانم بودند که می گفتند بینیشون گوشتی بوده، بینیشون خوب شده بود من چند تا کار خیلی کوتاه ازشون تو مطب دیدم، روم نشد ازشون بپرسم که بینیتون کوتاه بوده خودتون کوتاه خواستید یا نه . در کل نمونه هایی که اونجا بودند خوب بودند نه خیلی طبیعی نه فانتزی. بینی ها شکل داشتند حالا امروز هم می رم
امروز میرم دوش بگیرم بعدشم میرم مطب گچ و برداره بخیه هامم بکشه استرس دارم نمیدونم گچ و برداره بینیم بلاخره چه شکلیه میدونم زوده هنوز برا تصمیمی گیری ولی وسواس پیدا کردم همش آینه دستمه من یکم قوس کوچولو دوست داشتم خدا کنه اونو برام دراورده باشه چون از اولم هی میگفت فقط طبیعی ولی خدارو شکر فعلن تنفس و بویاییم خوبه
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
2810