2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریحانه بینیت خیلی خوب شده. عالیه. امیدوار شدم به کار دکتر مفرد. البته بینیت کم کار بوده. میدونستم خیلی خوشگل میشه. مبارکت باشه. یه سوال:بعد از عمل تا چند روز نمیتونستی با بینی نفس بکشی؟
ریحاااانه جون مبارکه ....چقدر عالیه ک بعد از فقط 11 روز انقدر سوراخای بینیت فیکسه و کج و کوله و لنگه ب لنگه نیست البته معلومه بینی داغونی هم نداشتی آفرین ب دکترت واقعا دست مریزاد داره ها .... جای بخیه هم ک نداری. ب حق همین شب های عزیز امیدوارم همه از عمل هاشون راضی باشن ...
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
سلام دوستان من دنبال یه دکتر خوبم، با قیمت مناسب، بینی من مشکلی زیادی ندارد، یکم ایراد داره، بخاطر همین خیلی حساسم. با یه سری دکتر مشاوره کردم لطفا راهنمایی کنید. دکترایی که پیششون مشاوره رفتم. 1- دکتر شارقی 2- دکتر ابیانه 3- دکتر ارسطو اشتری 4- دکتر میرشفیعی 5-دکتر نقوی 6- دکتر ناصر مرادی
بچه ها صف انتظار بچه های عملی داره تیک تیک میکنه : حدودا کمتر از 24 ساعت دیگه الین جونننی داره واسه ی تغییر بی نظیر آماده میشه . وووووووااااااااااااااااای الین نمیدونی تو دلم چ خبره ؟؟؟؟؟؟؟ بدو برو دیکه دختر ببین ما واست کلی دعا میکنیم . خواهشا تا آخرین لحظه خ بده و زود تا ب خودت اومدی هم گزارش بده ببینیم چی شده خانم گل .
سلام مل مل جان مرسی عزیزم که پاسخ دادی بینی من یه کوچولو باید باریک شه خیلی کم و نوکشم باید یه کم جمع شه، استخونی هم هست، یکی از دکترا گفت حتما به دکترت بگو که زیاد رو بینیت مانور نده، باید سطحی کار شه وگرنه خراب میشه. نه دوست دارم کوتاه شه نه خیلی باریک و کوچک. حالا دنبال یه دکتر خوب هستم.
من نظرم د . خداکرمیه ک دوستم و دوستاش عمل کردن راضی اند . اگر تا 7-8 م هم هزینه میکنی د . یحیوی . البته من از نزدیک ندیدم . الین جون فردا باهاش عمل داره ازش اطلاعات بگیر در مورد د . خدا کرمی هم از نگارین ک اول شهریور عمل داره بپرس