2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها صبح همه بخیر ..... ممنون از تمام انتقادات و پیشنهادات ... من از اولم گفتم اینجا فضای دوستانهاست ... فاطمه جان ممنونم شما خودت خوش قلبی ک اینطور لطف داری .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش گفتار من تو تمام پیغام هایی ک برات گذاشتم همه رو خطاب قرار دادم ک همه مشکلاتی دارن و این موضوع ممکنه زمانی ب هر کس ب نوبه خودش فشار بیاره و از یه جا بزنه بیرون اینجا کسی با دیگری مشکلی نداره .... ببین جای یه خواهر بهت میگم اگر از رک بودن دیگران اونم با کلی قربون صدقه و شوخی ناراحت میشی انتظاری نباید داشته باشی کسی از رک بودن تو با جدیت تمام و هجمه سنگین ناراحت نشه . من بهت توصیه ای کردم و تو ناراحت شدی اما تو انتقادی کردی ک همه ناراحت شدن عزیزم .... .
من دیروز زنگ زدم ازش پرسیدم که من این هفته سه شنبه وقت عمل دارم چهارشنبه بعد می تونم برم مسافرت چون هنوز بلیطم رو اوکی نکردم و مسافتم 14 15 ساعتی میشه اگر کوچکترین مشکلی ایجاد میکنه بهم بگو که به تعویق بنذازم سفرم رو ؟گفت اصلا این طور نیست 1 یا 2 روز اول یکمی برات ممکن غیر عادی باشه و ماهیچ محدودیتی تو متد عملمون برای بیمارها نداریم
بچه ها از همتون عذر میخوام اگر ناراحت شدید . " من (جرات عذرخواهی) رو دارم ... اگر کسی کار اشتباهی میکنه (باید) عذرخواهی کنه . اشتباه هر کس رو (دیگران) میبینن و تذکر میدن" نگین عزیز از بس خوبی من هم ، عذر میخوام از خوش گفتار . اما بچه ها جون بهتره با حرف خوب بازی کرد بعد ب زبون آورد . اگر منه نوعی یک بار دو بار اشتباه کنم و چیزی بهم نگن بار سوم قطعا با من برخورد میشه . من خیلی از دکتر هایی ک رفتم واقعا از پروسه پیشنهادیشون یا ترسیدم یا فرار کردم . اما هیچوقت نگفتم ک : "فلانی افتضاحه ، وای خدا لعنتش کنه ،اون ؟اونو میگی ؟وای نمیدونی چ جنایت ها میکنه" .... یا حتی نقل قول خودمو از دکتری ک منو عمل کرده رو بخونید . من ازش شکایت کردم .... تمام قصمم میدونید .... عکسامم دیدید . اما گفتم ب هر دلیلی ک یا حفظ آبروی اون پزشکه یا دلایل دیگه نامشو کامل نیاوردم و در امضامم ننوشتم . اما نمیدونم چطور برداشت میکنید .... واقعا با این اتفاقی ک برای من افتاده از اون دکتر لعن و نفرین یا توهینی هم در موردش از من شنیدید؟ جز اینکه گفتم اگرم پزشک انتخابیتونه دقت کنید . من نمونه خراب تو اطرافیان خودم سه مورد دیدم و البته باز هم میگم 100% مقصرش نمیکنم و برای خودمم درصد قصور میذارم !!!!!
بسه دیگه بچه ها .... . من چون نبودم اومدم ی روشن سازی بشه وگرنه از این ب بعد تو خصوصی نق نق و غرغر کنیم به هم جواب بدیم همه دست وجیغ و هووووووووووورررررررررررررا .... BEFORE PARTY برای الین بگیرین دیگه بابا پس فردا عمل داره این خانم گل! خدا رو شکر الین جون .... پس هم عملت مبارک هم مسافرتت
niloomsn جونی ممنونم عزیزم . بینی های خداکرمی نیمه فانتزی و حدودا طبیعی هست عزیزم من خودم شخصا با سلیقم سازگار بود و برای بینی اولیه من میپسندم .
نمیدونم سارا جونی . عجب الین جون ... از دست این آقایون تو هم عمل کردی ب هرکی عمل نکرده بگو فکر کنم بینیتون خیلی بزرگه ها ..... منو ببینین چ بینیه با کلاسی دارم ... ی فکری ب حال بینیتون بکنین بابا ....!!!!!(خخخخ) فقط جون هر کی دوس داری روی بچه ها رو زمین ننداز زیاد نخند الین جون