2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست
دوستان میخواستم راجع به مطب گردی دکتر ابیانه بگم . امیدوارم که شماهم مطب گردی هاتون رو بنویسید . ساعت حدود 6 بود رسیدم مطب 1 کار چندساله بود که عالی بود چندتا چسب و گچ بودن و چسبی ها با اینکه خیلی از عملشون نمیگذشت و ورم داشتن عالی بودن . یه کار نه ماهه ی قوق العاده ام بود که انگارراون بینی از اول مال خودش بوده . همه ی کارها طبیعی بود و این خیلی نظر من رو جلب کرد . از اون هایی که اومده بودن گچشون رو بردارن یا تازه عمل کرده بودن راجع به کبودی پرسیدم که همشون کبودی یا نراشتن یا حداکثر تا 3 یا 4 روز بیشتر نبوده . ولی اون موردی که 9 ماه از عملش گذشته بود میگفت کبودیش خیلی زیاد بوده . رفتم پیش دکتر بسیار خوش اخلاق و گشاده رو بودن جوری که اون حس اعتمادی که میگن باید به وجود بیاد توی من به وجود اکمد . بینی ام رو معاینه کرد و گفت پایینش گوشتیه ولی خوب میشه . قیمت هم 5200 داد و گفت این نرخ ثابته قبلا 4800 بوده.چونه ام زدیم گفت این نرخ ثابته . بهم وقت عمل برای 18 مرداد داد و گفت اگه اکیه 200 بریز به حساب تا فردا و بهم اس ام اس بده و چون که من کاملا بهش اعتماد داشتم از روی نمونه هاش اکی شد و قرار شد من با دکتر ابیانه عمل کنم .
نه آرزو جون من اصلا فکر نکردم منظورت بمنه. کلی گفتم،منظورم اینه که هرکی باهر دکتری عمل میکنه باید منصف باشه و خودم با اینکه از سامی راضیم ولی هرکسی ازش بد میگه بهش عکس العمل نشون نمیدمو متهمش نمیکنم بدروغ. خوب بینیشو دوست نداره دیگه.بخودش مربوطه.ممکنه به بینی ارزوی یه عده باشه ولی طرف خودش چهره جدیدشو دوس نداره. حالا ار این حرفا که بگذریم من نمیدونم برای رتوش با دکتر سامی هم آیا باید هزینه ی بیمارستانو داد یا نه؟چون سه و نیم میلیون خودش پول یه عمل کامله. چون تا حالا ندیدم تو مطب رتوش کنه. گاهی با یه رتوش ممکنه میزان رضایتتون بیشتر بشه.یه صحبت جدی با دکتر بکنید.
ترمیم با دکتر سامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال دکتر برای من ازمایش و اینا نوشته که چون من بهش گفتم که اگر کنسلی بود بهم خبر بده به نظرتون کی آزمایش ها رو انجام بدم چون نمیخوام اگر کنسلی نبود ازمایش هام نامعتبر بشن و دوباره ازمایش بدم .
بچه ها ببینیدنظرات چقدرمتفاوته آنا جون ازابیانه خوشش اومده اما من به هیچ عنوان پس ماباید همدیگررو راهنماقراربدیم نه روحرف افرادنتیجه گیری کنیم درسته عملی که می خوایم انجام بدیم زیبایی هستش اما به هرحال یکی ازاعضای اصلی بدنمون رو می خوایم دست خوش تغییرقراربدیم پس بیاید عجولانه تصمیم نگیریم
به نظر من جراحی بینی خیلی سلیقه ایه.منم از کارای ابیانه خوشم نمیاد.ابیانه نمیدونم چرا حتی بینیای استخوانی رو هم گرد میکنه.ایشالا الین جون بینیش عالی میشه بعد از عمل عکس میذاره همه ببینیم
2810